anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne-am despartit de doi ani, acum s-a intors si vrea sa ne impacam. Ce sa fac in privinta asta?, findca sunt foarte confuza.

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Vorbeste cu el. Presupun ca in doi ani s-a schimbat foarte mult. Cauta sa afli daca merita. Iesi o data sau de doua ori cu el sa vezi cum e. Dupa o despartire e greu sa acorzi iar incredere insa incearca sa il cunosti mai bine. Nu presupune ca il cunosti pentru ca nu e asa. In doi ani cineva se poate schimba foarte mult. In primul rand vorbeste cu el si spune-i sa fie sincer si sa iti spuna de ce vrea aceasta impacare. Daca iti spune ca e doar singur si simte lipsa unei iubite nu are rost. Daca insa spune ca si-a dat seama ca tine la tine meria sa incerci.

| SweetCandy a răspuns:

Sa vorbesti cu el... orice om merita o a2a sansabig grin nu stiu ce a fost intre voi, insa loc de buna ziua treuie lasatbig grin eu in locul tau as vorbi cu el, de impacat nu se poate pune problema asa din seninhappy

| simoSTAR a răspuns:

Mm...banuiesc ca el a gresit de spui ca s-a intors la tine. dupa 2 ani de zile fiecare v-ati schimbat. el poate si-a dat seama ca a gresit ca nu te-a pretuit si tu poate ti-ai dat seama ca ai suferit si ca meriti ceva mai bun.eu zic ca mai bine sa nu incerci sa repari o oglinda sparta pentru ca risti sa te tai in ea...

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Chiar e confuzie, dar poti iubi din nou? Asta depinde numai de tine, dai o sansa.Si el da o sansa, incercati.Incercarea moarte nare.

| OchialbastriVisatori a răspuns:

Asculta-ti inima happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Decizia îți aparține cu o singură condiție: gândește problema la rece!
Pa, pa.