Vorbeste cu el. Presupun ca in doi ani s-a schimbat foarte mult. Cauta sa afli daca merita. Iesi o data sau de doua ori cu el sa vezi cum e. Dupa o despartire e greu sa acorzi iar incredere insa incearca sa il cunosti mai bine. Nu presupune ca il cunosti pentru ca nu e asa. In doi ani cineva se poate schimba foarte mult. In primul rand vorbeste cu el si spune-i sa fie sincer si sa iti spuna de ce vrea aceasta impacare. Daca iti spune ca e doar singur si simte lipsa unei iubite nu are rost. Daca insa spune ca si-a dat seama ca tine la tine meria sa incerci.
Sa vorbesti cu el... orice om merita o a2a sansa nu stiu ce a fost intre voi, insa loc de buna ziua treuie lasat eu in locul tau as vorbi cu el, de impacat nu se poate pune problema asa din senin
Mm...banuiesc ca el a gresit de spui ca s-a intors la tine. dupa 2 ani de zile fiecare v-ati schimbat. el poate si-a dat seama ca a gresit ca nu te-a pretuit si tu poate ti-ai dat seama ca ai suferit si ca meriti ceva mai bun.eu zic ca mai bine sa nu incerci sa repari o oglinda sparta pentru ca risti sa te tai in ea...
Chiar e confuzie, dar poti iubi din nou? Asta depinde numai de tine, dai o sansa.Si el da o sansa, incercati.Incercarea moarte nare.
anonim_4396 întreabă: