| adrianajollie a întrebat:

Ne-am despartit dupa atatea momente frumoase, dupa toate clipele petrecute impreuna, dupa atatea promisiuni de care nu ne-am tinut niciodata. am fost folosita, dar pur si simplu NU vreau sa cred asta, refuz sa accept realitatea asa cum este ea. De ce tocmai eu, cand erau atatea care isi doreau de mult timp sa fie cu el, nuuu el trebuia sa ma convinga pe mine sa fiu cu el. Pai uite cum sta treaba straight face abia ma despartisem de prietenul meu si imi jurasem ca nu voi mai tine la nimeni, decat cand voi fi convinsa ca aceea e o persoana care merita si nu ma va face sa sufar in veci, care va lupta sa ma faca sa tin la el. si exact asta a facut elhappy a reusit sa`mi castige increderea, parea ca ma iubeste sincer, dragoste autentica, ce sa mai... dupa care m-a lasat balta chiar de ziua meahappy cand urma sa fie cea mai frumoasa zi din viata meastraight face. si cu ce m-am ales din tot? cu amintiri pe care atunci cand le retraiesc iar si iar in imaginatie ma fac sa zambesc, ca apoi cand revin la realitate sa ajung tot sa plang straight face. stiu ca nu e singurul baiat din lumea asta, stiu ca poate sunt altii si mai buni, dar eu pur si simplu ma obisnuisem cu el, doar cu el, si doar pe el il vreaustraight face. na. a fost primul in toate si... E GREEEEEUUUU! de obicei imi uitam fostii citind, distrandu`ma, ocupandu`mi timpul cu altceva dar acum cand citesc, ma regasesc in vreo fraza, sau mai bie zis " ne " regasesc. oriunde ma duc ma gandesc la cat de frumoase erau clipele cand stateam cu el in locurile alea, sau ce frumos ar fi fost sa fie si el acolo.stiu ca pare copilaresc doar am 18 ani(aproape), dar sa ma ajute cineva, nu sunt genul care sa suar dupa cine stie ce fraier, de obicei eu eram aia care dadeam papucii, de asta nu am avut cine stie ce relatii, asta punandu`mi capac. voi ce Dumnezeu ati face? sa vorbesc cu el nu mai am sansa, pur si simplu nu`mi raspunde nici macar la salut, deci din orgoliu ezit si sa trec pe langa el. mi`e scarbade el pe de`o parte, dar pe de alta parte as face orice sa-l readuc inapoi.

4 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Se numeste destin...U dai papucii la altii.altii la tine. Daca el te evita atuncea foloseste chestia asta ca sa iti iei gandul de la el

| mgtow a răspuns:

Tu nu-ti mai fa sperante false pentru ca omul care da gres o face iar si nu se schimba, ia-ti inima in dinti si cautat-i altul.

| ladyMillion a răspuns:

Saluthappystai calma,ia-o usor! imi dau seama prin ce treci tustraight facee normal ca ai inceput sa tii la el,mai ales daca ai zis ca el a fost"primul in toate"; si ti-ai dat si tu seama ce a vrut el de fapt:sa-ti castige in crederea,sa se joace cu sentimentele tale,sa obtina ce vrea,ca apoi cand se va plictisi de tine sa se desparta:este clar ca nu te-a meritat,ca nu te-a pretuit(si rar gasesti un baiat in ziua de astazi care sa te iubeasca cu adevarat si sa nu se plictiseasca prea curand de tine)adevarul e ca da,asa suntem noi fetele,punem totul la suflet,si mereu suntem cele care sufera; sunt si alte fete care trec mai usor peste aceste momente,dar aici depinde si de taria de caracter,pe care nu ai cum sa o schimbihappynu trebuie sa suferi,sa te mai gandesti la el,si asa va fi o perioada pana te vei obisnui cu ideea,iar intr-un final vei ajunge sa treci si peste asta,timpul vindeca orice rani adanci ale sufletului; iti vai fi putin mai greu la inceput,dar ai sa vezi ca ai sa cunosti tu si alti baieti, nu este sfarsitul lumii; asa invata toti, din greseli...viata nu ar mai fi viata daca nu am avea si experiente urate care sa ne invete,sa ne indrume,sa ne faca sa nu repetem aceleasi greseli de mai multe orihappynu te gandi la ce-a fost,gandeste-te la ce va fi! spera la ceva bun,alunga gandurile rele, negativiste, si lasa gandurile bune si increderea sa-ti cuprinda sufletul...gandeste-te ca la fel cum l-ai uitat pe primul care te-a facut sa suferi asa il vei uita si pe tipu' astahappyintr-o zi iti vei aduce aminte de asta si vei rade,ce-a fost a fosthappya facut parte din trecutul tau,din amintirile tale,si-ti vor ramane mereu de nepretuit in suflet,vei sti ca te-ai simtit bine cu acest baiat,ca ai fost fericita,si asta te va face sa zambesti mereu,nu te gandi ce a fost mai apoihappygandeste-te doar la ceea ce iti face binehappy
ca sa treci peste acest moment dificil,poti sa incerci sa cunosti alti baieti,sa vorbesti,viata e lipsita de culoare fara iubire, si ne-am plictisi de aceasta iubire daca nu ar fi si despartiri, si greutati; nu poate fi tot timpul viata roz si cufundata doar in iubire nu? ne-am plictisi prea repede de ea! asa ca sus capu' si lasa trecutulhappybun venit viitor!

| Lacoste a răspuns:

O sa incerc sa fiu obiectiva. Poate ti s-a mai spus, dar timpul e cel care rezolva totul sau macar te face sa uiti, iti atenueaza durerea.Primul baiat nu se uita niciodata, accepta situatia.Tot ce tine de el, toate amintirile frumoase pastreaza-le doar intr-un colt de suflet, astfel incat sa nu le uiti dar nici sa te urmareasca la tot pasul.Lasa-l in pace, poate e mai bine, poate chiar nu a fost el baiatul "acela".La tine e si problema ca el e primul baiat care ti-a dat papucii si asta te doare si mai tare.Dar daca vrei sa-l faci si tu sa sufere macar un pic, atunci trateaza-l cu muulta indiferenta, distreaza-te cu prietenii tai chiar daca nu ai niciun chef, stii tu -pofta vine mancand.O sa isi puna mii se intrebari.Te asigur.Succes.