anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne-am despartit. El este leu, eu rac. Stiu ca un leu este aproape imposibil de intors inapoi, de recucerit. Cu toate astea. ce as putea face? Cum as putea sa il recuceresc, sa il atrag din nou?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zodia nu are treaba cu asta depinde de tine cum il provoci ca sa se intoarca la tine poartate decent si da-i mai multa atentie.

Răspuns utilizator avertizat
| AnGeL a răspuns:

Pai sa ii arati cat de mult tii tu la el
si faza ca e leu (si eu sunt), intr-adevar suntem niste luptatori
luptam pentru ceea ce ne dorim si nu ne dam batuti niciodata, dar asta nu are nici o legatura in relatia voastra
daca cu adevarat te placese v-a intoarce

Răspuns utilizator avertizat
| evelynne a răspuns:

Hmmmm... greu de recucerit nu este. Din moment ce ati fost impreuna, presupun ca te-a iubit, chiar daca la inceput va avea orgoliu sa nu va impacati pana la urma va ceda, sigur asta doar daca mai tine la tine.happy

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Iar horoscop. totally ballshits

| Alexciordas a răspuns:

Daca e leu e chiar contra... el nu a are curaj sa iti spuna sa te impaci cu el, dar daca ii spui tu cred ca va mergesmug

| foxy_5403 a răspuns:

Din ce cauza v-ati despartit? depinde si vina despartirii.incearca sa ii spui direct ca il vrei inapoi, sau, fii atragatoare si comportate frumos cu el cand il intalnesti.pup

| Ella_1816 a răspuns:

Gandeste-te daca merita sa faci acest efort pentru el. Si nu cred ca v-ati despartit din cauza zodiilor, nu te mai lasa indusa in eroare de aceste ''compatibilitati''

| dedeee93 a răspuns:

Intai ne-am certat pentru ca am citit ceva din arhiva lui. nu asta l-a deranjat ci faptul ca nu am avut incredere in el. mentionez ca din prima zi de relatie mi-a dar parolele lui sa intru cand vreau si sa fac ce vreau iar cand intram, intram doar ca ma ruga.
ne-am impacat iar dupa 2 saptamani a zis ca parca nu mai e ca la inceput, ca nu mai are incredere in mine. acum vreau sa il recuceresc si nu stiu cum

| dedeee93 a răspuns:

Este greu de convins pentru ca este foarte incapatanat. a spus ca mai tine la mine dar nu mai are incredere. am ramas ca amici, iesim, vorbim ca amici dar imi doresc sa fim din nou impreuna

| dedeee93 a răspuns:

Acum nu mai intreb de ce,daca merita sau nu. indiferent de asta stiu ca il iubesc. greseli grave nu au fost,nu ne-am inselat,nu ne-am mintit. el a fost stresat din toate partile,am contribuit putin si eu si devine obositor. lucrurile ce sunt constienta ca sunt rele la mine le-as schimba pentru el,sa ii arat ca poate avea din nou incredere in mine, ca il iubesc si ca poate fi din nou frumos. dar nu stiu cum sa il fac sa accepte. e incapatanat si ambitios si doar sa isi apere orgoliul nu ar spune da daca il rog direct sa ne mai dam o sansa. am nevoie de un mod de abordare diferit. cum credeti ca ar trebui sa ma port, sa ii vorbesc pentru a`l face sa spuna acel da mult-dorit?

| dedeee93 a răspuns:

I-am spus. deocamdata cica sa ne linistim. trebuie sa fie ceva care sa il convinga...trebuie sa ma port cu manusi cu ellaughing altfel e dezastru...

| dedeee93 a răspuns:

Eu cred.si in zodii si in superstitii. stiu doar ca il vreau inapoi si as schimba lucrurile rele de la mine ca sa il impac. dar dat fiind cat de incapatanat este nu stiu ce si cum sa fac sad

| rrr_2318 a răspuns:

As avea si eu nevoie de niste pareri. Am fost cu un leu timp de 5 luni.El are 22 de ani, eu 17. Insa acum o luna ne-am despartit pentru ca eu eram foarte geloasa, doream sa-l controlez si lucrul care a umplut paharul a fost ca m-am certat cu o amica de a sa si s-a simtit rusinat. Am mai vorbit putin ca amici. Insa eu nu imi pot reveni.Cum il pot face sa se intoarca la mine? Daca il intreb direct spune ca nu.