Ce ar fi sa nu te intereseze ce crede el? Sa te pui pe primul loc pe tine si sa incerci sa te vindeci tu? Sa rupi putin relatia de prietenie pentru a putea respira mai bine, sa iti pui ordine in ganduri si sa treci peste? Sa iti dai tie o sansa!
Il iubesti dar sunteti despartiti... Daca as fi eu in locul tau si as fi fata as face tot posibilul sa fiu cu el daca cu adevarat il iubesc... Dar tu daca tu vrei sa ii arati lui ca nu iti pasa, rupe orice relatie cu el si ai rezolvat problema, Dar gandeste-te bine sa nu iti para rau mai tarziu! Pana o sa fii fata in fata cu el sa ii spui "Vreau sa vorbim" nu o sa ai curajul sa o faci... Iati inima in dinti si fa-o pentru binele la amandoi si spune totul pe fata fara sa indulcesti nimic!
Cati ani? Fa niste cursuri interesante, dans, limbi straine, calculatoare, intalneste alti oameni. Doar daca intr-adevar nu iti pasa de el, mai sunt sanse, parerea mea.
Stiu cum e...trec prin aceiasi situatie. dupa o relatie de un an si ceva. E foarte greu dar incearca sa nu ii mai dai importanta...sau sa il faci sa creada ca nu iti pasa chiar daca in sufletul tau e cu totul altceva... Se va intoarce el la tine pentru ca indiferenta doare
Fa-ti curaj! ce poate iesi rau? adica mai rau decat in situatia in care sunteti, nici iubiti, nici perieteni... nu cred ca poate iesi rau. vorbeste cu el si lamuriti situatia. si apoi decizi tu ce e de facut. daca il iubesti cu adevarat, lupta pentru el.
Salut! dar de ce el nu te saluta? cum carezi el ar putea sa inkeie cu tine inkodata relatiile? pentruka dacaa tu sokoti ca el ar mai vre inca odata, atunci tu liber poti sai scrii un sms despre sentimentele tale, pentruka sokot ca prin sms poti sa spui mai multe decit prin telefon, emotii chestii de acestea! pur si simplu gandeste-te mai intai ca dacaa el ar dori sa va inpakati iarasi, pentruka dacaa el nu vrea, atunci nare rost sa fugi dupa el, succes
Salut! eu cared ca dacaa el era un om normal, cu care te simteai bine linga el, poti sal suni, sau mai bine prin sms, am parerea ca prin sms poti sa spui mult mai mult decit vorbind pe telefon, emotii si toate chestiile estea, cared ca daca ai sai skri un sms cu aceia ca inca iti place de el si ai vrea sa incepeti ceva din nou, el nu sa supara! depinde ce fel de om este el! succes
linarkfts întreabă: