| loving2008 a întrebat:

Ne-am despartit. L-am iubit, il iubesc si il voi iubi mereu.Nu pot sa fiu indiferenta.Ma doare sa stiu ca poate acum e cu alta, sau poate ca lui nu-i pasa de relatia noastra.Stiu ca nu trebuie sa ma impac cu el.Nici nu am de gand sa fac eu primul pas. Daca face el primul pas, trebuie sa il refuz(nu se merita sa ne impacam, va face mereu aceleasi greseli). Cum sa fac sa trec peste despartirea noastra? Cum sa il uit daca e prima mea iubire(primul sarut, prima noapte, etc)? Cum sa trec peste amintirile care ma demoralizeaza?

Răspuns Câştigător
| *LiGht* a răspuns:

Draga mea, fiecare om in viata lui trece prin asemenea perioade.Nu vreau sa-ti spun, gata, uita-l ca nu merita ca in primul rind pe tine te-as amagi si apoi sigur ca si pe mine.Fiecare etapa in viata noastra e ca un punct spre crestere, spre maturitate, spre cunoasterea de sine.Incearca sa privesti altfel situatia aceasta care dupa tine e atit de dificila.Insa,nu uita, indiferent de ce se intimpla in viata noastra, noi trebuie sa facem fata, sa ne tinem tari, sa trecem peste aceasta, cu mult chin, insa trebuie sa incerci. Te inteleg, doare, doare de parca aceasta durere iti sugruma sufletul, iti sugruma pieptul, viata, Insa nu totul se termina aici.Primul sarut, prima intilnire, prima noapte, chiar toti din noi am avut parte de asa ceva, insa deja in dependenta de felul nostru de a fi, am trecut peste aceasta in mod diferit.Incearca sa crezi ca despartirea voastra e sfirsitul unui nou inceput, poate ca la aceeasi usa, poate la alta, cu mult mai buna si mai diferita.Crede ca prin aceasta despartire, in primul rind, vei invata ceva nou, caci dupa cum stii, dragoste fara suferinta nu e dragoste.As dori sa-ti te sfatui, ca si eu am trecut prin aceasta, si foarte mult am avut nevoia de un sfat demn, insa Dumnezeu mi-a oferit aceasta cadere ca o ridicare noua spre o viata mult mai buna si mai frumoasa.Sa-ti spun sincer, sunt si acum in bratele acelui ce a fost primul din toate punctele de vedere, si aceasta dupa atita suferinta si necaz.Priveste despartirea ca bariera in relatia voastra, si cine stie, daca cind el o va trece, tu deja nu vei fi tare departe de lumea lui.Nu iti spun ca sa treci peste amintirile voastre, dar sa incerci sa absorbi tot ce o fost mai frumos si sa Zimbesti, si sa-i multumeste lui Dumnezeu ca ti-a oferit o astfel de posibilitate ce altii nici habar nu au de ea.Plingi daca e nevoia, striga, fii singura doar cu conditia ca aceasta te va ajuta.Rabda,ca timpul lecuieste tot.Vei ajunge cind nici nu iti vei da seama ca totul a ramas in trecut, un trecut din care ai facut si tu parte...

9 răspunsuri:
| Simoni a răspuns:

Se pare ca el doar si-a batut joc de tine daca a facut asta de mai multe ori. Sau poate ca te-a iubit la inceput dar apoi te-a folosit. Vorbeste mai mult cu mama ta sau cu prietenii. iesi mai mult afara. sau fa-ti un nou iubit ca sa-l poti uita. Daca el vrea sa va impacati arata`i ca esti indiferenta si ca deja l`ai uitat chiar daca nu este asa si daca el ink mai simte ceva pentru tine iti v-a da seama ca a gresit si o sa faca orice sa va impacati. lasa`l cat mai mult timp sa se tina dupa tine.
Crede`ma iti spun din propria experienta si a mers f bine.

Bafta. Ai grija si imi pare rau dar nu am ce sfaturi sa iti dau sa treci peste asta. o sa treci cu timpul. incearca sa faci alte chestii mai importante care sa te faca sa uiti de el.

| mgtow a răspuns:

Esti in situatia mea draga, eu 6 ani cu gandul la aceeasi fata stiind ca acum e o curva si eu am ramas cu suferinta asta care ma macina putin cate putin, nu mai stiu cat voi rezista intr-o buna zi cred ca ma sinucid crying pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi...Inceark sa gasesti un baiat sincer...Care sa tina la tine

| janynn a răspuns:

Vezi tu, lucrurile se intampla cu un scop. Suntem distrusi cand pierdem pe cineva, cand renuntam sau se renunta la noi fara a ne gandi ca poate acel om nu a fost sa fie al nostru. Cineva acolo sus a pregatit altceva pentru noi. Poate avem ceva de invatat. POate trebuie sa cunoastem altceva, pe altcineva... Poate, pur si simplu, persoana respectiva nu era cea mai potrivita pentru noi. Invata in primul rand sa traiesti fara el, sa te cunosti pe tine, sa te intelegi...sa te accepti intai pe tine pentru ca apoi sa poti face asta cu altcineva. Mult succes!

| 2122009 a răspuns:

Nu stiu daca poti sa il uiti ca eu sunt cam in aceeasi situatie. dar stiu ca poti sa fii distrasa de la tot ce tine de el : fa o schimbare de look eventual umbla putin la personalitate ca sa ii starnesti iar interesul, zambeste mereu dar mai ales cand il vezi, zambesteii pur si simplu in fata, crede ma ca il distrugi cand vede ca nu te afecteaza happy, distreaza-te cu prietenele tale, iesi mai des, incearca sa iti gasesti preocupari noi, adica nimic ce sa iti aminteasca de el, stiu ca e greu, eu una simt ca nu mai rezist uneori fara el, dar ma gandesc cat m-a ranit si cat ma raneste in continuare umbland cu altele. ai grija de tine si be strong girlwinking

| loving2008 explică:

Ne-am impacat :X big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti, si eu am o situatie asemanatoare: eu il ador dar el are pe alta. ma impac cu gandul ca dumnezeu da dumnezeu ia si tot ce se intampla se intampla cu un scop. curaj si capu sus

| ralu_3343 a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi perioada si e greu...insa i-am iertat foarte multe greseliiiii :O...si l-as ierta in continuare numai sa stiu ca e cu mine, deci e superrr greu sa treci prin asa ceva insa asa ne e sortit la toti sa trecem prin perioade grele si usoare sad

| idid a răspuns:

Stai linistita timpul va trece eu ca am avut primul iubit si ne-am despartit am crezut ca nu voi mai iubi niciodata am crezut ca viata fara el nu-i viata si nu a fosta asa acum imiplace in baiat super de treaba doar o mica problema sunt rude cu primul meu iubit ce ma fac acum?!