| Lilia2621 a întrebat:

Ne-am despartit. Mi-a zis ca nu ma mai iubeste asa de mult ca inainte. Nu crede ca relatia noastra poate avea un viitor. M-a schimbat cu alta pentru ca sa ma uite, atunci ce p. intra la orice pas la mine in profil, daca tot asa de tare vrea sa ma uite. De ce imi strica si mie dispozitia si ma face sa-mi aduc aminte de el. Imi puteti explica cineva ce-i in capul lui, de ce nu ma lasa in pace. Totusi doare...

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pana nu-ti faci alt iubit,nu va inceta sa te controleze,pentru ca asta face,controleaza in ce stare esti,daca l-ai uitat,daca ti-ai gasit pe altcineva,daca l-ai inlocuit si tu,cum a facut-o el.
Din punctul lui de vedere,inca ii apartii,cat timp nu-ti gasesti alt prieten.
Nu stiu daca e fericit in relatia lui cea noua,dar ca sa se informeze mereu in ce stadiu te afli tu,e un fel de a se minti singur ca se poate intoarce oricand la tine.
Daca vrei intr-adevar sa-l uiti, gaseste chiar si un iubit imaginar si publica lucrul asta la profilul tau.
Sau te va jigni, sau te va certa sau vizitele lui vor deveni mai rare...Deocamdata,desi te-a inlocuit cu alta, tot a lui esti, din punctul lui de vedere!

| Komododragosh a răspuns:

Probabil vrea sa verifice cum te descurci tu, daca l-ai ubit cu adevarat si daca il poti uita asa de usor. Unii baietii sunt parsivi, si iubitul tau pare sa nu fie o exceptie. Ii face placere sa vada ca suferi pentru el si el nu vrea sa se lase pagubas. Nu te mai gandi la el draga mea, nu are rost sa te agiti pentru un baiat care, cu siguranta iti vrea raul si nu-i pasa ce simti tu.
El a mers mai departe, de ce nu si tu? Te-ai atasat din pacate de cine nu trebuie si trebuie sa-ti impui in minte ca nu se merita sa suferi pentru cineva ca el. Sper sa-ti deschizi ochii draga mea si sa-ti gasesti un baiat care sa-ti ofere fericirea care o doresti si-o meriti. Mult succes iti doresc!

| Lilia2621 explică (pentru Komododragosh):

Eu nu sufar dupa el, doar imi este obijduitor ca e un tradator si m-a schimbat, doar atat, si canad intra la mine in profil ma enerveaza, toataziua nicinu-mi aduc aminte de el si cand vin seara si ma uit in vizite il vad pe el... asta e toata problema.

| Komododragosh a răspuns (pentru Lilia2621):

Iti inteleg supararea si frustrarea, dar trebuie sa inveti sa-l ignori, nu poti lasa prezenta lui sa te enerveze mereu. Nu ai stiut cum era el cu adevarat, asa mai este dragostea, te orbeste si refuzi sa vezi defectele partenerului.
Faptul ca ai permis sa te schimbe arata cat de mult l-ai iubit, dar si ce prefacut era el. Daca iubesti o persoana, o lasi asa cum este, nu ti-ai dori niciodata s-o schimbi caci pana la urma te indragostesti de persoana aceea asa cum este ea, nefiind nevoie s-o schimbi.
Ignoranta este cea mai buna arma impotriva tradatorilor ca el. Gandeste la ce este bine pentru tine draga mea.

| ateu123 a răspuns:

Te cred asa sunt unele persoane nu stiu ce vor de la viata

| drhotzu a răspuns:

Un singur sfat: ignora-l tu! si atunci vezi ce se intamplawinking

| vasilevasi a răspuns:

Nimeni nu cred ca s ar putea abtine sa intre in profilul unei foste prietene si sa vada ce mai e pe acolo. dupa ce ai fost cu o persoana, ea ramine in memorie chiar daca vrei sa uiti. daca vrei sa nu mai intre cere i asta.

| giulian9 a răspuns:

E genu` mai gelos si pr*st happy cred ca e curios sa vada daca ti-ai refacut starea emotionala...ca sa vina cu comentarii aiurea. Block iT :p

| anqz a răspuns:

Fiindca inca nu te a uitat de tot! iti dau un sfat indiferenta doare cel mai tare

| Danezzzu95 a răspuns:

Pai in primul rand ar mai putea tine la tine, in al doilea nu vrea sa te uite pentru ca a simtit ceva pentru tine. si probabil k a ales`o pe alta pentru ca tu nu ii satisfaceai toate placerile. zic si eu happy. nu stiu exact relatia dintre voi 2 dar ar trebui sa ii spui sa te lase in pace daca a ales`o pe alta happy funda?