Relatiile la distanta foarte greu rezista. Nu stiu cu ce ai fi putut gresi tu asa mult. L-ai inselat? Asta da, ar fi o greseala mare, altele cred ca sunt rezolvabile daca amandoi vor si se iubesc destul de mult. Faptul ca vrea sa se intalneasca si cu alte fete nu cred ca e din cauza ca tu ai gresit ci din cauza ca e tanar si vrea sa mai incerce. Relatia voastra pentru el poate a fost mai mult de amicitie sau asa a vazut-o el la un moment dat si poate chiar imposibila(nu ducea poate nicaieri din cauza distantei). Ca te-a sunat de atatea ori, din simplu motiv ca nu-i esti indiferenta si nu vrea sa suferi, totusi a-ti stat... 25 de luni impreuna. Daca crezi tu ca ai nevoie sa te schimbi fa-o, dar nu neaparat pentru el. Analizeaza bine inainte, ca poate nu ai gresit atat cum pare acum. In general am invatat ca relatiile se destrama din cauza nepotrivirilor. Cred ca la momentul actual esti si cam confuza, incearca sa te linistesti si cand va mai trece timpul cred ca vei fi mai apta sa faci o analiza a relatiei, acum incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost, mergi inainte. Stii prea bine ca faci ce vrei, eu ti-am zis din suflet si din experienta, sper sa-ti fie bine indiferent de decizii. Pup
Important este cu ce ai gresit, daca te schimbi pentru cine o faci? Nu vreau sa te dezamagesc, dar in majoritatea cazurilor despartirea temporara e o despartire definitiva facuta cu pasi mici!
Opinia mea ca nu sunt asa de importante sentimentele. Ele oscileaza la majoritatea oamenilor. E important sa iti placa in prezenta celuilalt si sa-ti asumi responsabilitatea de intemeia o familie. Mie mi se pare aiureala asta cu amicitia in continuare. Dupa mine cand zice ca vrea din nou sa fiti prieteni atunci sa te resune. Pana atunci si tu sa fii liberta sa ai alte relatii daca vrei. Oricum parerea mea stai o luna asa singura si mediteaza.
Odata ce ati inceput sa pasiti pe drumul despartirii, intr-un final o sa ajungeti la capatul lui. Adica despartirea definitiva. El iti spune sa te schimbi? De fapt a apelat la acest truc, pentru a da timp relatiei voastre sa se raceasca. Sperand ca, va trece timpul si o sa il uiti. In modul acesta, il scutesti de o relatie care el nu o mai doreste. Iar despre faptul ca, a spus sa ramaneti prieteni... stii bine ca, o prietenie alimentata doar de conversatii telefonice, nu tine mult. Si distanta dintre voi, este un factor care contribuie cu succes la despartirea voastra. @licurici, stiu ca te doare dar, aceasta relatie este fara viitor. Sunt convinsa ca, poti sa-ti urmez viata si fara el. Ridica fruntea sus si mergi inainte!
Dupa cum spui imi dau seama ca tu esti cea care a gresit, acum intrebarea e :vrei sa te schimbi pentru a relua relatia cu el, pentru ca el a spus sa faci unele schimbari sau pentru ca vrei tu, cu adevarat, sa te schimibi? Cred ca ar trebui sa te gandesti bine daca vrei sa maio fii cu el, dupa schimbare, mai ales ca el ti-a spus ca vrea sa fie si cu alte fete.Eu cred ca ar trebui sa incerci sa te schimbi, asa cum spune el, dar sa stii ca nu se poate schimba un om asa pur si simplu, si sa vezi ce va urma, dar odata ce a cerut sa te schimbi inseamna ca nu-i mai esti pe plac.
Wow ...cred ca eu sunt mai batut in cap nu prea am inteles mare lucru din ce ai scris u... daca ai gresit ...si stii unde ai gresit ...invata din greselile tale ...si nu le mai face... el dk te iubeste te iarta ...greseala lui a fost ca nu a stiut sa-ti spuna cand gresesti ...ca sa nu continui in acelasi stil... te`ai gandit vreodata daca el vrea sa iasa si cu altele... cat de mult tine el la tine ...eu un ucred ca profita putin de faptul ca "este mai mult vina ta " a prins tupeu ...si sincer cred ca daca vei continua sa fii cu el ...vei sfarsiii prin a suferiii foartte mult...