| codyboy a întrebat:

Ne-am inselat unul pe celalalt, se mai poate continua relatia? am fost impreuna doi ani. eu am inselat-o primul, si dupa ea. ne iubim, dar am scene cu ea si el facand dragoste si simt ca o iau razna.nu pot manca nu pot dormi, m-ar putea ajuta un psiholog? ajutati-ma va rog ca nu mai rezist. ea vrea sa ne impacam, eu nu vreau. ce sa fac?

4 răspunsuri:
| candora a răspuns:

Pai ce simti tu acum se numeste dezamagire. Imagineaza-ti ce a simtit ea atunci cind a aflat ca nu esti numai pentru ea, ca te vede linga o alta persoana, la fel cum simti si tu acum.
Parerea mea este sa vorbiti si sa va analizati comportamentul, doi ani nu este putin, va cunoasteti bine si o sa va dati seama la ce o sa ajungeti. Daca intr-adevar va iubiti, veti sti ca nu puteti trai unul fara altul, veti fi dispusi ambii la o schimbare de comportament, daca ajungeti la concluzia ca nu aveti viitor impreuna, luati-va ramaas bunwinking
Apropo, mergi si discuta liber cu cineva, ajuta happy

| DorelSudoru a răspuns:

Mai gandeste-te si la alti

| ioanadanny a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa dicuti cu cineva.trebuie sa te impaci tu cu gandul ca poti sa treci peste asta sau ca nu poti. daca as fii in locul tau eu nu m-as impaca cu ea deoarece stand 2 ani cu cineva si ea sa se culce cu altul deja asta nu mai e iubire.nu poti sa stai sa suferi in continuare pentru ca ea a gresit f grav.acuma depinde de ce vrei tu cu adevarat si de ce simti dar trebuie sa iei in calcul toate greselile facute de ea si toate greselile facute si de tine. daca crezi ca poti trece peste faza ca s-a culcat cu altul atunci impacate inapoi cu ea.un sfat: stai un timp si gandeste-te foarte bine.nu te grabi ca poti fii dezamagit mai tare.bafta!

| FallenAngel_9244 a răspuns:

Daca v-ati inselat reciproc...atunci nu vad de ce ar mai exista o relatie. O relatie se bazeaza pe fidelitate, incredere si respect, iar voi n-ati respectat nici una...
Sfatul meu este sa mergeti mai departe si sa va cautati jumatatea ca nu vad un viitor in "relatia voastra.