| Sorinovidiu a întrebat:

Ne-am masturbat amândoi si mi-am dat drumul pe ea, nu am facut sex. Si imediat dupa s-a dus si s-a spălat pe corp si in zona intimă. Este posibil sa fie însărcinată daca s-a spălat si in zona intimă si pe corp fara sa imi dau drumul in ea si fara sa facem sex?

Răspuns Câştigător
| bombonica22 a răspuns:

Tu ce crezi? Normal ca nu, din moment ce nu a avut loc penetrarea si sperma nu a ajuns in vaginul ei nu ai de ce sa iti faci probleme. Pe viitor dupa ce iti dai drumul pe ea pune-o sa se stearga cu un servetel si apoi sa faca dus, sa nu existe riscul sa se scurga pe ea in jos.

7 răspunsuri:
| Sexualitate a răspuns:

Totuşi, pe ea... unde pe ea? Şi astfel de jocuri pot fi riscante!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea nu are cum sa ramana gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar si daca s-ar fi scurs in vagin o picatura de sperma, spermatozoizii nu mai aveau forta kinetica pe care o au in momentul ejacularii ca sa ajunga pana in uter, asa ca poti sa stai linistit.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai baiete, ma intreb daca tu ai si cea mai vaga idee despre modul prin care ajung spermatozoizii din vagin in uter? Mi-a placut la "nebunie" explicatia ta halucinanta cu privire la FORTA KINETICA! rolling on the floor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Vortexul format din jetul ejaculator este cel care da puterea necesara spermatozoizilor pentru a fecunda ovulul.
Daca cuplul face sex intr-o tiribomba atunci trebuie sa luam in calcul si forta centrifuga, iar daca fac sex in spatiu...nivelul crescut de radiatii ar face ca embrionul sa aiba ceva defecte.
As continua si cu teoriile altor filosofi dar imi incep desenele pe fox kids

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te dezminti baiete! thumbs up

| CraiovAnonim a răspuns:

Nu exista nici un risc de a ramane insarcinata, poti sta linistit.