Incepe pe mess. Cu buna? te-am vazut pe la liceu. esi in liceul X nu? si gasesti un subiect de discutie. amuzant. sau ceva de care sti ca e el pasionat. sau cv ce aveti voi in comun. ex nu va plac maneslisti. sau cv de genu. apoi la liceu va fi usor sa aveti o relatie de prietenie.cu: cuna? ce faci? ce ora ai? etc. apoi in va veti apropia din ce in ce mai mult daca si el te place.Bafta! Sa fi iubita!
Daca stii care ii este clasa si in ce banca sta... ii lasi un biletel (stiu stiu poate parea tampita ideea dar nu se mai practica si ai fi unica ai impresiona zic eu placut lasa-i un id de mess sau un nr scris acolo...si desenat pe biletel o inimioara) varianta 2 imprieteneste-te cu o fata de la el din clasa... si cautati de lucru in pauze pe acolo in felul asta dupa cateva zile sau vreo 2 saptamani afli mai multe de el de la colega lui cu care te-ai imprietenit dar asa te faci si remarcata te uitzi pe furis la el... daca se uita la tine intorci privirea brusc... si tot asa si asta probabil o sa il incite... si poate o sa te ajute colega aia a lui sa iti faca cunostinta si de acolo te descurci tu lasa timiditatea mult succes
Ai putea sa incepi cu un buna, daca esti timida este multi mai simplu sa vorbesti cu el pe mess. Gaseste un subiect care stii ca il aveti in comun. Trebuie sa stii unul daca l-ai observat de 2 ani de zile. Mai departe totul vine de la sine.