| PringAloe a întrebat:

Ne gandim la un cuplu care are de gand sa aiba un raport intim neprotejat, e recomandat sa se faca niste analize? ce fel de analize trebuiesc facute?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul cuplurilor de tineri inca virgini sau care nu a avut parteneri de sex se poate considera ca existenta unei boli cu transmitere sexuala cel putin teoretic este in totalitate exclusaMulta sanatate!

| stef87 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Sa mori tu?! Tu stiai ca exista boli care la femei nu se manifesta iar baieti fac urat si vice-versa? Stiai ca HIV si hepatita de exemplu nu se iau doar prin contact sexual?
Da, e recomandat sa faci analize, mai ales pentru bolile astea pacatoase precum HIV si hepatita (B si c din cate stiu). Cel mai bine te duci la medic si intebi, ala stie; de costat nu costa mult. Daca e doar ceva trecator, poate ca merge si doar un protejat, nu?
P.S.: Vezi sa nu te intorci cu intrebari "nu mi-am dat drumu, ramane gravida?" sau "era perioada ok in calendar, dar mi-am dat drumu in ea, ramane gravida?". Hai, ai grija de fata!

| Goete a răspuns:

Va ganditi la un cuplu? Si cu ce va afecteaza daca acel cuplu face sau nu analize?

| gothicbat a răspuns:

De sânge.
De ce, ai dubii în privința iubitei tale?laughing

| PringAloe explică (pentru gothicbat):

Nu nimic, nu are nici-o legatura unul din noi doi, am intrebat doar asa laughing nu stiam ca aici avem voie sa intrebam doar de lucruri care de apartin gen