| cretz a întrebat:

Ne intelegeam foarte bine, pana azi cand m-a anuntat ca pleaca in bulgaria cu prietena lui cea mai buna si parintii ei. i-am zis ca dk pleaca ne despartim pentru ca pana acum unde mergea unul mergea si celalalt, si el a zis ca ok ca oricum el merge.Stiu ca acum suferim amandoi dar nu vreau sa plece si nici sa ne despartim ...eu nu pot sa merg cu ei pentru ca nu am bani...sad

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

Cred aceasta conditie impusa de tine este total exagerata.
nu poti sa ii impui unei persoane ce sa faca cu viata ei.
eu si prietenul meu cel mai bun ne sunam, ne vizitam, iesim fara iubitul meu... facem o multime de lucruri impreuna, asta nu inseamna ca imi insel partenerul.
acordai iubitului tau putina incredere si libertate!

6 răspunsuri:
| Miяu a răspuns:

Mai, ai si tu incredere in el, Pleaca si cu parintii acelei prietene! Si e o prietena foarte buna, nu este iubita lui. Tu crezi ca se va intampla ceva?! Cine stie, tu il cunsoti pe tipu' ala mai bine, si pe prietena aia a lui ( daca il place si ea e de rau... )
Tu stii cel mai bine!

| anduta160 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa aveti conditii de genul:-s, dar el totusi de ce pleaca cu prietena lui cea mai bunathinking, o pune pe ea pe primul loc si pe tine te lasa baltaconfusedsuspecthappy

| ingerell a răspuns:

Si merge cu cea mai buna prietena a lui?
nasol
nu vreau sa fiu rea, dar eu nu as accepta
si sunt mukte de spus dar nu prea imi place sa postez

| liliana83 a răspuns:

Daca ai incredere in el si ti-a demostrat pana acum firea lui nu ai de ce te preocupa. dar...si eu sa fi fost in locul tau la fel spuneam si eu.asa ca AM INCREDERE IN TINE IUBITUL MEU DAR NU AM INCREDERE IN FEMEI...asa gandesc eu.

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai nici eu nu as pemrite chiar daca e cu parintii daca te iubea ramanea dar uite asa iti dmeonstreaza cat de mult tine la tine si eu as face la fel

| Daiana_1431 a răspuns:

Prietena lui cea mai buna si parintii ei? Nu mi se pare ok. Dar nici regula ta, esti prea drastica, fiecare are nevoie de spatiu. De unde sti ca sufera? Nu cred ca este obligat sa plece, vrea si el sa se distreze. Nu vreau sa fiu rea dar cred ca l'ai sufocat cam mult.