Cu siguranta "tipul" pe care nu-l voi uita este prietenu` actual; )).
Il iubesc enorm. Nu`s doar vorbe`n vant si o stie si el.
Il iubesc pentru ca ma invata ce e bine si ce nu, ca are grija de mine, il iubesc ca imi e alaturi, ca imi arata ca ma iubeste, il iubesc ca e amuzant, afectuos si cu el chiar pot fi EU. Nu trebuie sa ma ascund.
Il iubesc pentru ca cu el am trecut prin multe.
Nu ma intereseaza ce spun altii, ce gandesc. Ma intereseaza sa fiu eu fericita, implinita. nu ei!
Are el o vorba. " Nu conteaza trecutu`. Conteaza viitoru`. " Si incep sa-i dau dreptate. pentru ca daca nu am fi trecut peste greselile din trecut, peste probleme. nu am fi ajuns unde suntem acum.
Nu e chiar o poveste. sunt doar ganduri. dar am simtit nevoia sa le spun.
Mie mi se pare ca e super
Am fost cu un baiat pe care il placea pr mea si sincera ma simt groaznik dar nu a aflat nimic
La inceput a fost super OK apoi am inceput sa nu ma vb sa ne evitam pur si simplu mai mult el pe mine nici acum nu stiu dk
Pana la urma nu am mai vb nikiunu si pur si simplu ne-am purtat ca si cum nu s-a intamplat nimic
problema e ca el era un amik drag de-al meu si cand am inceput sa nu mai vb ni s-a strikat si `amikia` pe care o aveam
problema e ca si acum mai am ceva sentimente pentru el
Dar ce a fost a fost adica nimic
mie mi se pare amuzant si in acelasi timp...You know
Acum zic ca nu o sa-l uit, dar nu o sa fie asa, fiindca suntem tineri si ne asteapta multe, probabil "viata noastra" o sa fie lunga, si o sa tot apara persoane despre care o sa credem ca nu le vom uita.
Nu este primul.ptt ca inca nu sunt cu el.dar cand il vad...inima imi bate foarte tare, si atunci cand vb cu mine zambesc mereu.cand ma roaga ceva nu i pot spune nu, cred ca sunt indragostita rau.totul in jur mi se pare muult mai frumos acum ca l-am cunoscut
Pai e vorba de Stefan, primul baiat din toate punctele de vedere.
A fost primul iubit pe viu sa zic asa, am avut si relatii pe net.
A fost primul care m'a sarutat si a fost superb.
Zilele cu el erau nebunie, as vrea sa scriu toate nebuniile dar nu stiu e ciudat.
Zic doar una care ma amuzat.
Noi ne sarutam cam fara pauza, si sta o babutza ce sta si se apuca sa tipe la el " Las'o mama sa respire! ". Ma bufnise un ras asa copios.
Si dupa 3 ani jumate am fost iar impreuna, si a fost si primul din viata mea, sexuala.
Daca nu erau certurile de zi cu zi poate eram si acum impreuna dar na, daca nu mergea nu avea rost.
Siraxta întreabă: