| olabola a întrebat:

Neata all :*...aseara s-a bagat in seama fostul meu iubit, si mi-a spus intr-un final ca el nu ma poate uita pentru ca eu am fost prima pentru el in orice, si ca acum simte o dispretuire si ura fata de mine dar numa poate uita. spunea ca il apasa din ce in ce mai tare durerea. in zilele cat noi am fost desp am fost invitata la un majorat, dar nu m-am dus, i-am dat cadoul prietenului si am revenit acasa, asta le enervat pe el foarte tare, si a spus ca nu poate suporta s ma duc la altu. eu nu cred ca daca am fost invitata la un majorat inseamna ca m-am dus la altu, sau cu altu, si imi spune ca nu poate trece peste, ca viata lui acum numai are sens, si dc n-am putut fi numai pentru el... ce spuneti? va vrea sa ne impakm? sau ar vrea s ne impak?

Răspuns Câştigător
| 7cLicK a răspuns:

Normal, e foarte logic, ca baiatul asta cauta. Sincer...laughing dar daca omu e gelos e bine, daca el face pe eroul gen "Viata lui nu are sens" laughing e doar vrajeala sa te faca sa fi atrasa de el iar, sau poate esti, anyway eu zic ca da!
Take care!:X:X

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In legatura cu majoratul exagereaza,si chiar foarte mult.Da,el vrea sa va impacati,spune-i sa nu te mai chinuie,daca tine neaparat, impacati-va! Vorbeste cu el, o sa gasiti solutia impreuna.Mult noroc!

| Elisa a răspuns:

Daca ti la el poate ca ar trebui sa i acorzi o a2a sansa. Eu cred ca el vrea sa va impacati. Acum totul depinde de tine. Ca tu alegi. Daca il iubesti mai dai o sansa si explica-i ce nu suporti sa ti se reproseze si va intelege. Ai grija. O alegere gresita poate duce la durere. Bafta.
Fundita?

| NCeausescu a răspuns:

Daca te iubeste va vrea, si chestia cu majoratul 8-) NU prea are sens