| dianalalala a întrebat:

Neata am si eu o intrebare... sunt pritena cu un coleg de clasa de 2 ani si nu am simti nimic pana la agapa saptamana trecuta. Acolo o pritena dansa cu el iar eu intr-o sarba alaturi. Insa tipa aia ma smuls la propriu din sarba dupa un timp si m-a pus in bratele lui > am dansat desii sa vedea ca eram amdoi emotionati > urmatorele zile am vb de ne faceau profii obs in ore si am vazut cum se uita asa. in gol la mine uneori. VOi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| martzian a răspuns:

Nu confunda dragostea adevarata cu atractia fizica, erotica, in special la varsta voastra, cand hormonii isi fac de cap. Ceea ce simtiti voi este normal dpv fizic si nu inseamna decat o reactie normala pentru orice organism sanatos. Va sfatuiesc sa nu luati decizii in functie de ea. Incercati sa va cunoasteti mai bine inainte de a face pasul intr-o relatie romantica si, mai ales, nu faceti greseli pe care le veti regreta mai tarziu!

1 răspuns:
| LalLyBoOmD a răspuns:

Te place sigur! Sincer, am obosit sa explic fiecaruia de ce si alte tampenii, atata timp cat tu simti ca-l placi si crezi ca este o sansa sa te placa, te place, dar cat ===> imposibil de aflat! Funda? Te rooooooooooooog!