N-am de ce sa rad de tine.Si prietenul meu a fost un, un nici nu stiu cum sa il numesc un monstru'. Nu vreau sa il mai vad crede-ma! Ne-am impacat acum 2 zile si imi vorbea atat de frumos ca ma iubeste aiurea! Si mi-a cerut parola ca sa se asigure el ca nu mai am pe nimeni! Si i-a dat parola mea unui prieten si am vazut niste convorbiri in care zicea " Cica s-a combinat cu ea si ne-a dat parola ce imi place sa imi bat joc de ea " Si am observat si ce prieten am si ce fel de om iubesc. Am vorbit cu el si mi-a zis ca n-o sa mai vorbeasca cu el si ca pentru mine lasa pe toata lumea ca ma iubeste si la 12 noapte imi zice " Hai sa iti dau cadoul meu " si eram curioasa sa vad ce zice si face " M-am plictisit de tine esti cea mai frumoasa fata te iubesc enorm dar numai vreau sa fim impreuna " Dupa aia face " A fost o gluma " si dupa aia face " Chiar vreau sa ne despartim " Apoi dupa ce s-a gandit el bine ce mi-a facut face "A da sti nu a fost X sunt fratele lui " Si normal ca nu am crezut pur si simplu numai vreau sa aud de el.
Iubita nu trebuie sa plangi stiu ca te oftici si e uam plans vazand toate astea iti zic cu lacrimi in ochii ca nici pe TPU nu am vrut sa mai intru pentru ca ma doare cand vad "Este cel mai frumos Valentin's Day iubitul meu ma iubeste " si chesti din astea. Si acum ca am vazut intrebarea ta chiar ma doare cand ma gandesc!
Da si eu sunt la fel mananc ciocolata nici in cap nu m-am pieptanat de pijamale nu m-am schimbat ascult muzica si ma abtin sa nu plang.
Dar ma resemnez k fericirea mea e departe si ca trebuia sa o ascult pe mama aseara cand mi-a zis "Nu mai plange fata mea! In viata asta nu trebuie sa te mai increzi in nimeni " Aseara daca nu era mama mea si 2 prietene care m-au sunat cred ca disperam.
Trebuie sa fii tare! Trebuie sa lupti resemneaza-te ca asta e viata! Nu merita sa plangem dar stiu ca ne doare! Lasa-mi id tau daca vrei prin mesaj si mai vorbim pe mess!
Ai grija de tine scumpo! Si opreste-ti lacrimile ca nu merita. Te doare stiu si nimeni nu te intelege decat cel care trece prin asta.
Nici tu si nici eu nu am meritat asta dar poate ca asa e mai bine! Avem niste monstri langa noi si eu una nu vreau sa il mai vad sau sa mai aibe tupeu sa vorbeasca cu mine cel putin atatea vorbe in vant atatea...
Ai grija! Numai plange!
Daca ea a facut asta inseamna ca nu tea iubit cu andevarat incearca sa treci peste