| auroraa a întrebat:

Neatabig grinmie imi place de un baiat foarte tare chiar simt ca m-am indragostit e extraordinar cinta la chitara si iubim aceeasi muzica (trupele vechi rock) am vorbit de citeva ori cu el i-am spus cuvinte frumoasa am gasit limba comuna cu el insa asta e doar pe net...de fapt suntem din acelasi oras chiar in acelasi liceu insa in blocuri diferite si ne vedem foarte rar : ( are 16 ani, deci stiu ca suna copilaresc insa am facut un desen cu numele lui si cu o chitara desenata frumos si vreau sa il las la el in clasa dupa lectii ca a doua zi sa il gaseasca la el pe banca si sa se bucure insa vreau sa-i scriu ceva sincer si din suflet care l-ar cuceri insa sa nu par foarte ridicola si disperata, ajutati-ma :*

2 răspunsuri:
| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Nustiu daca este o idee proasta sau buna. Eu zic sa-l astepti dupa ore, si sa i-o zici direct. Bafta:*:*

| Zmeura_5657 a răspuns:

Chestia aia cu desenul denota disperare. Nu,are o eticheta cu 'fata disperata,caut cantator de chitara,de preferinta,tu'. Daca te place,va veni el la tine, cam pe asta se bazeaza relatiile care dureaza, cel mai mult ai putea sa-l inviti la un suc si ce o fi o fi. Good luck. happy