Foarte fumos marry78 ai fii bun drept narator.
Sa incep si eu cu niste dice:
Daca sunteti in aceiasi clasa/scoala este mult mai usor, daca esti in aceiasi clasa cu ea pentru inceput acordai doar ei atentie, zambestei frumos uitate in ochii ei si musca-ti buza inferioara acest gest o face sa inteleaga ca o placi. Cand merge, cand vorbeste uita-te la ea cu o privire sarmanta, zambestei frumos. In pauze tinete dupa ea, dar fara sa o bagi in seama, doar incearca sa te faci vazut. Cumpara-i o ciocolata si i-o poti da la sfarsitul orelor cand sunteti doar voi doi sau o iei intru-un loc mai retras. Incepe sa te apropii de ea, sa o atingi ( atingei mainile, parul sau spatele, femeile sunt foarte sensibile in aceste zone in special spatele), treci la urmatorul pas acela al sarutului, sarut-o pe obraz ( fii tu primul care o face, doar nu vrei sa te sarute ea? Si asta imi aduce aminte de un proverb "Trebuie sa fii porc, ca sa te culciu cu femeia, nu papagal."). Urmatorul pas cand va intalniti imbratiseaz-o, nu o strange foarte tare pentru ca a doua oare sigur nu iti va mai da voie. Ultima etapa:
Duceti-va intru-un loc discret( nu va duceti in baie sau cine stie ce ghena) si intreab-o daca simte ceva pentru tine, daca se uita in ochii tai si se gandeste indelungat inseamna ca este a ta! Daca incearca sa evite subiectul si se balbaie este clar ca se gandeste cum sa te refuze manierat. Succes, sa fii curajos, fara rusine!
Începe cu un zâmbet. Zâmbetul este primul pas în cele mai multe comunicaţii interpersonale. Nu contează unde vă întâlniţi, la şcoală, în club sau pe stradă, zâmbeşte-i şi te va observa.
Află-i interesele. Dacă aflii unde îşi petrece cel mai mult timpul liber, ce hobby-uri are sau ce prieteni are. Vei afla ce îi place să facă. Nu trebuie să fii mereu lângă ea, dar ocazional poţi să o faci să creadă că v-aţi întâlnit din greşeală. Va crede că faci şi tu aceleaşi lucruri pe care ei îi place să facă.
Salut-o cu un simplu Bună. Uneori cele mai simple lucruri sunt cele mai bune. Spune-i Bună în timp ce treci pe lângă ea, oriunde ai fi. Uneori trebuie să rişti, dar dacă nu rişti, nu câştigi.
Arată-ţi punctele forte, dar nu te lăuda. Dacă există ceva unic în tine, atunci arată-i acest lucru pentru a face o impresie. Eşti fan al unei echipe sau te pricepi la un joc? Arată-i fetele interesele tale, poţi fii interesant.
Ascult-o când vorbeşte. O altă modalitate bună de a obţine atenţia unei fete este să o asculţi atent când vorbeşte, dacă v-aţi întâlnit deja atunci trebuie să fii un bun ascultător. Nu sunt mulţi băieti care le ascultă cu atenţie, mulţi doar se laudă cu ce au şi ce au făcut. Arată-i fetei că eşti interesat de ea şi îţi place să o asculţi.
Oferă-i un râs. Spune-i o întâmplare haioasă despre tine, o glumă (tot despre tine). Fetelor le plac băieţii cu simţul umorului. Până la urmă ele vor să fie fericite, iar lângă un EMOnel, e puţin greu.
Cam atât pentru început, mai am şi eu de învăţat
Majoritatea fetelor le plac baietii amuzanti, draguti/frumosi, isteti/destepti si sa le iubeasca mult.Foarte multe fete sunt romantice(eu nu sunt tocmai genul asta, dar iti dai seama dupa comportamentul ei).Mai intai imprieteneste-te cu ea si dupa ii poti spune! Succes!
Majoritatea fetelor le plac baietii amuzanti, draguti/frumosi, isteti/destepti si sa le iubeasca mult.Foarte multe fete sunt romantice(eu nu sunt tocmai genul asta, dar iti dai seama dupa comportamentul ei).Mai intai imprieteneste-te cu ea si dupa ii poti spune! Succes!
b3crazy întreabă:
Alexandra2345 întreabă:
Millis întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: