Imi cer scuze dar asta e intimitatea mea. Nu pot spune acum pe site. Si oricum, la mine sunt mai multe povesti asa ca nu pot sa plictisesc lumea oricum. Daca vrei imi dai un id pe privat si vorbim.
Nu sunt supărată. Sunt ok, ocupată, trebuie să mă pregătesc pentru stresiune. Întrebai de poveste. A mea (una dintre ele) este pe blog: http://kitty-alexandra.blogspot.com/2009/10/sentiment-inselator-boris.html
Stii ce, daca tot ai chef de ascultat povesti de dragoste cu sfarsit trist, iti recomand sa citesti Decameronul, ziua a patra, in care sub sceptrul lui Filostrato, se vorbeste despre acei ale caror iubiri au avut un sfarsit nenorocit.
@amibotea, "interesant" raspuns, totusi pute`ai sa "ajuti" si tu putin
Totusi, multumesc pentru. rabdare?!
Iti trebuie prea mult timp se citesti povestea mea. Daca voi reusi sa o astern pe hartie, iti trimit un exemplar!
Buna.
Marea mea dezamagire...este aceea ca nu am stiut la cine sa tin sa spun asa.
Am fost cu un baiat care in paralel mai era cu o tipa din alt oras si in ultimul timp el era tot mai rece cu mine si nu stiam de ce pana cand m-a vazut o poza cu ei doi la avatarul lui.
Si nici pana in ziua de azi el nu ma mai sunat...si nu cred ca ma va mai suna vreodata
Buna dimineata si tie! Foarte bine ai spus ca toti avem o poveste a noastra, dar nu o putem face publica... daca vrei sa citesti iti recomand site-ul asta, gasesti cate vrei.
http://www.dindragoste.ro/povesti-de-dragoste/index.php
Draga mea spui la un moment dat ca"sunt sigura ca nu e om care sa nu fi trecut printr-o dejamagire in dragoste" HEI eu sunt exceptia, eu sunt impreuna cu prima si sper si ultima mea dragoste si crede-ma din ce trece mai mult timpul peste relatia noastra parca mai mult ne iubim si ne respectam mi-asi dori ca toate persoanele sa cunoasca o dragoste ca a noastra, pe bune nu e nicio vrajeala.Deoarece ne iubim atat de mult vrem sa creiem o noua viata conceputa, crescuta si invatata cu iubirea adica, un copil
O relatie se bazeaza in primul rand pe comunicare cat mai multa, apoi pe sinceritate, la fel de mult, fiecare sa se simta liber in relatie sa nu se simta "legat" de cineva si sa nu interzici nimic deoarece tot ce e interzis este mai bun, adica poti admira dar doar atat si admirati impreuna pentru ca el sau ea sa nu se simta stingherit\a daca a intors capul dupa alta fata sau alt baiat, in relatia noastra mergepoate ca am fost amandoi norocosi, cine stieSunt multe de spus iar spatiu poate nu e de ajuns, nu ai sa poti urma toate sugestiile celorlalti ai sa le descoperi singura cand ai sa intalnesti persoana potrivita pentru tine, ea vine atunci cand te astepti mai putin si de acolo de uunde nu te astepti.Iti urez succes
Deci nici n am avut rabdare sa citesc prima propozitie insa ma simt in stare sa ti raspund.
Ne cunosteam de ceva vreme aveam prieteni comuni si la un moment dat am inceput sa ne tachinam, dupa aceea am inceput sa fim impreuna, nu am crezut niciodata ca va dura atat de mult relatia dintre mine cu el.eu nu rezistam sa stau intr-o relatie mult timp.am inceput sa ne cunoastem mai bine de fapt cum suntem cu adevarat.era un baiat super de treaba cu un suflet de milioane, ma respectat mereu mi-a oferit mereu ce am vrut(in limita posibilitatilor)dar cel mai mult mia oferit linistea.era pentru mine si iubit si prieten si frate tot ce vreiam eu, cu el eram eu insumi.eu cu familia nu am avut o relatie foarte buna niciodata, cu "mama" mereu m-am certat, de fapt ea se lua mereu de mine nimic din ce faceam nu era bine, m-am certat de multe ori cu el din cauza la familie dar ma iertat de fiecare data.intelegea ca sunt suparata si ma lasa in pace, singuru defect a lui cosmin (asa il cheama) era ca uneori depasea limita cu gelozia, vreia sa ma controleze.eu sunt genu de persoana care ii place sa aiba spatiul ei, putina libertate(asta nu inseamna ca umblam cu baieti sau ceva de genu)pur si simplu spatiu.in ultimu timp incepuse urat de tot cu gelozia. iar eu cu parintii ma intelegeam din ce in ce mai rau. dar cu toate astea el imi era in continuare alaturi.stia ce se intampla la mine acasa, va zic sincer ca nu erau situatii foarte frumoase ca a avut si el de tras multe din cauza alor mei dar cu toate astea nu a renuntat la relatia noastra.incepusem sa ma satur de toaate. el a incercat sa se schimbe sa nu mai fie asa de gelos. a si reusit. timp de 2 ani de zile nici macar nu a tipat la mine in schimb eu i-am facut multe chestii. l-am jignit l-am umilit uneori si nu merita dar eram prea nervoasa. venise ziua mea el mi-a facut o petrecere surpriza si a venit sa ma ia de acasa eu eram suparata ca nici macar de ziua mea nu ma lasau ai mei in pace. a stat sa roage de ai mei o ora sa ma lese sa ies in oras.intr-un final plecam de acasa si am ramas surprinsa de petrecere pentru ca eu stiam ca nu mai are bani ca nu mai muncea dar a facut ce a facut si mi-a facut mie ziua asta era pe 24 ianuarie.pe 29 ianuarie ma cert cu fratele meu urat de tot si cu mama la fel, auzise fratele meu niste vorbe "binevoitoare" care nici macar nu erau adevarate si mama la imbarligat sa zic asa mai tare pe fratele meu.si m-a batut.atunci am plecat de acasa.eram dezorientata ma certam si cu cosmin de la orice cuvant mil spunea, nu mai stiam nimic de nimeni nu ma interesa nimic atunci pentru ca pentru mine fratele meu era sfant si ma dezamagise, ii trimit un msj prin care ii spun ca e mai bine sa incheiem relatia ca asa e mai bine pentru el.stiam kl fac sa sufere cu comportamentul meu si am zis ca e mai bine sa inchei ca-i va fi mai usor. dar m-am inselat pe data de 2 februarie era ziua lui imi trimite msj ca e cea mai oribila zi de nastere din viata lui, ma suna daca ma intalnesc cu el macar ca prieteni.nu m-a lasat inima sa nu ma intalnesc cu el cand stiam ca el sa straduit sa-mi faca mie ziua de nastere sa ma bucur si eu macar de ziua mea.ma impac cu el.intre timp ma gasesc cu ai mei pe strada de mai multe ori si ma cert cu ei. mi-au zis cuvinte care nu se zic unei fete mai ales daca e fiica ta si multe chestii care pur si simplu mau darmat.atunci am ales sa ma indepartez de tot si de toate sa uit. dar din pacate nu am stiut la ce sa renunt si la ce nu. m-am mutat in alt oras si am renuntat la tot inclusiv la cosmin pana atunci nu mi-am dat seama ca-l iubesc asa mult. dar am zis ca o sa-mi treaca mai usor daca nu-l mai vad. din pacate nu era asa.acum a trecut aproape un an de cand nu mai suntem impreuna si ink il mai iubesc.acum am o alta relatie cu un alt baiat dar.nu e aceeasi.nu-l iubesc. caut mereu acele lucruri pe care le avea cosmin.si nu pot spune ca se poarta urat cu mine ca ma trateaza ca pe o printesa.chiar si acum cand ma uit la pozele lu cosmin incep sa plang, ma uit pe hi5 lui si vad pozele cu mine si cu el de cand eram impreuna si vreau sa cred ca e doar un vis si ca nu m-am despartit de el dar din pacate nu e asa.are lasate comentarii dedicate mie si mi se rupe ceva in mine cand le citesc.ink ma mai iubeste si el dupa atata timp si dupa cat l-am facut a sufere.acum cateva zile am vb cu el la telefon si ma alintat cum ma alinta el de obicei am crezut ca nu aud bine ca visez dar nu era asa. i-am zis si lui asta iar el mi-a zis ca mereu o sa fiu bebytza lui.chiar si acum cand scriu am lacrimi in ochi. el era totul pentru mine iar eu am dat cu picioru nu am stiut sa pretuiesc ce am avut, iar ce am avut nu voi mai avea niciodata.multi isi doresc sa fie iar copii, eu nu-mi doresc asta eu vreau doar sa zambesc din toata inima, fara ca zambetu meu sa fie umbrit de tristete si necazuri.il vreau inapoi dar e prea tarziu pentru mine. sperdin tot sufletu sa gaseasca o fata sa-l iubeasca asa cum l-am iubit si ink il mai iubesc eu pe el, si sa-l pretuiasca cum n-am stiut eu.cam asta a fost povestea mea.nu stiu ce ai sa intelegi ca nu am reusit sa ma exprim prea bine. sfatul meu.PRETZUIESTE CEEA CE AI LANGA TINE SI NU DA CU PICIORU, cand VEI DA CU PICIORU DE ABIA ATUNCI VEI REALIZA CAT AI PIERDUT SI VEI REGRETE MAI MULT DECAT CREZI
Anonim, baiatul ala ti-a oferit tot si tu ca rasplata ti-ai batut joc de el. Aveai probleme si ti-ai revarsat asupra lui toata amaraciunea, fara sa fi avut el nici o vina... i-ai provocat suferinta inutil. Viata ti-a oferit ceva ce putine fete primesc si tu i-ai dat cu piciorul, cum bine spui. Toate fetele spun ca vor dragoste, intelegere, bunatate, alea alea, cite-n luna si in stele si cind primesc tot ce-si doresc isi bat joc asa cum ai facut si tu. Daca n-o sa mai ai parte de fericire sa nu te plingi, iti meriti soarta.
Ma tem ca ai putea primi sfaturi de la persoane care nu au putut face nimic pentru relatia lor, dar in schimb stiu sa iti dea tie sfaturi.Ai sa traiesti mari dezamadiri cand vei afla ca cei care stiu sa dea sfaturi in si desprea dragoste, sunt ei insisi niste oameni care au facut rau in dragoste.Lucrurile astea nu se discuta pe chat, sau pe forum, sunt foarte personale si intime, depind de la caz la caz. Spuneai ca nu poti vorbi cu parintii si ca ai nevoie de un psiholog, buna idee, decat persoane care nu te cunosc si pot profita de tine sau iti pot da sfaturi in care nici ei nu cred, te asigur! Daca nu vei discuta cu parintii o sa iti fie si mai greu, ei sunt singurii care vor sta langa tine daca ti se intampla ceva, si nu cei de pe forum sau de pe chat, parintii te vor iubi si ajuta mereu, indiferent daca gresesti sau nu. Sfatul meu, de parinte, ai grija cu cine vorbesti si nu te increde in persoane straine, vei cadea in capcane fara sa iti dai seama.Singurii care merita increderea ta sunt parintii, nimeni altcineva! Si inca ceva, daca vrei un sfat, cat de mic, cauta fete in aceeasi situatie cu tine, si nu barbati. Eu in locul tau mi-as pune intrebari!
Diferenta! Ca nu am stiut sa spun "gata s-a terminat" la momentul potrivit!
anonim_4396 întreabă: