Si vin cu o intrebare in loc de raspuns. La ce naiba te gandesti cand vezi o femeie, de te intimidezi in halul asta? Sau de ce? De obicei oamenii se gandesc la chestii negative cand se intimideaza in fata unei persoane pe care o place. Adica: ca nu arata bine, ca vorbeste cu accent, ii e frica sa nu o dea in bara ( si asta face), ii este frica sa nu greseasca sau sa se incurce. Motive exista, trebuie descoperite si eliminate. Doar nu o sa te omoare ca te.ai balbait sau ca ai uitat ce vrei sa-i zici. Fii mai relaxat.
Psihologul are un psiholog... cam asa era relatia...
Daca nu e asa, atunci cred ca nu ai cum sa faci decat sa infrunti. E o batalie cu tine doar.
Dacă îți place fa tot posibilul, altfel o vei pierde și rămâi cu regretul.
Ce se poate întâmpla dacă îi spui unei fete că o placi?
Îți spun eu NIMIC. Lasă timiditatea deoparte. Încearcă să găsești lucruri în comun cu acea persoană.
Pe parcurs vei incepe sa fii cu picioarele pe pământ.
Corect insa... aici nu este vorba de o singura femeie. Prin ceea ce fac, am contact cu foarte multe persoane. Iar acest lucru se intampla la absolut orice persoana feta de care ma simt atras. In schimb, daca persoana respectiva ia atitudine si imi spune exact ce vrea fara ocolisuri sau fara sa se astepte ca eu sa "conduc", nu mai am absolut nici-o problema
Se pare cã o duci binisor pe plan profesional, ce te incurcã pe tine este experienta. Ai citit ceva carti pentru increderea in tine când vine vorba de fete, tine mai mult de cum te vezi si tu in ochii femeilor.
Eu iti recomand, Sex god Method, Models de Mark Manson, si cartile lui Rober Greene
Fii nebun!
Glumesc... sau nu.
Cel mai important e să fii conștient de tine însuți, de calitatile pe care le ai și de așa numitele "puncte slabe", insecurități. Când o femeie atrăgătoare se apropie de tine, adesea o face pentru că te consideră atrăgător. Poate crezi că o vei da în bara, așa și?! Mai bine să o bai în bară, să scoți o "floricică" pe gură, din cauza timidității decât să privești precum un bou cu diplomă, cum femeia aceea se îndepărtează... iar tu te întrebi ce ar fi fost dacă
Nu ar trebui sa mai dai asa multa importanta lucrurilor din jur. in loc sa te intrebi mereu" daca nu ma place?' mai bine spuneti "incercarea moarte n-are". Sper sa te ajute.
KatiMe27 întreabă: