Neata...pai eu as alege pe cel care il iubesc eu enorm,nu are rost sa stau cu altcineva pentru care nu as simti nimic, pentru ca nu as face decat sa ranesc persoana respectiva, si ar fi dureros si sa suferi din in iubire e cel mai greu lucru.Asa ca aleg sa stau langa cel pe care il iubesc
Wow cate raspunsuri Va multumesc tuturor pentru ele pentru ca voi chiar daca nu imi stiti povestea mi-ati dat niste sfaturi pe care prietenii mei nu mi le-au dat. Va multumesc si de aceea am dat " Folositor " si " Inteligent " la toti :*
L-aş alege pe cel pe care îl iubesc atâta timp m-ar iubi şi el pe mine. Altfel nu aş alege deloc. Nu văd rostul unei relaţii în care sentimentele nu sunt reciproce.
Eu as astepta sa apara cel pe care il iubesc si care ma iubeste! Pentru ca altfel nu prea as putea avea o relatie cu cineva. Nu va tine...
Salut! Cel pe care-l iubesti. N-are rost sa stai cu baiatu ala care te iuebste, sa-si faca sperante aiurea si apoi sa-l lasi balta.
Probabil niciunul.Sunt prea egoista si mindra ca sa lupt pentru dragostea cuiva si nu as putea fi cu el daca nu ma iubeste, am nevoie de afectiune. Poate chiar as fi de acord sa ramin cu cel ce ma iubeste si cu timpul posibil sa-mi placa si el.
Pe cel pe care il iubesti, dar daca el nu te iubeste nu merita...
Eu am fost o data cu un baiat care ma iubea, iar eu deloc, si crede-ma ca nu a mers:*
De ce ai alege o persoana pe care nu o placi delooc dar pers respectiva moare dupa tine? si invers e la fel. Daca tu iubesti enorm o persoana si acea pers nu simte nimic pentru tine, ce rost are? Trebuia ca amadoua persoanele sa aiba sentimente reciproce una fata de cealalta.altfel relatia nu merge. sper ca te-am ajutat! .
Pai daca pe ala care il iubesc mar iubi si el atunci las alege pe el daca nu atunci celalalt nici pe atat fiindca nu mi-as putea imagina sa traiesc cu cineva daca nul iubesc.
Buna intrebarea! eu as alege sa iubesc eu! sa il coplesesc cu toata dragostea mea si sa il fac sa ma iubeasca chiar daca mi-ar lua ani sau toata viata.nu as putea sta intr_o relatie in care el m-ar iubi iar eu pe el nu, pentru ca m-as comporta ciudat, nu mi_ar pasa...
Cu cel pe care il iubesti, deoarece daca stai cu cel pe care te iubeste doar el, isi face iluzii si oricum nu va duce decat la despartire pentru ca nu ai cum sa ajungi sa-l iubesti atata timp cat te gandesti la altu.
Daca nu poti fi cu persoana pe care o iubesti mai bine astepti sa treaca timpul ca sa uiti decat sa faci si pe altcineva sa sufere.
pa, pa:*
Aηηy întreabă:
anonim_4396 întreabă: