| bubuu_9534 a întrebat:

Neata TPU.am si eu o intrebare.ieri l-am vazut de 2 ori pe tipu pe care`l plac(noul vecin). arata de vreo 16-17 ani.eu am 14 jum.cand l-am vazut am simit ca-mi sare inima din piept.prima oara s-a uitat frumos la mine si mi-a zambit. a doua oara l-am vazut doar de la spate. ce ziceti? sunt cam(foarte) timida. ce sa fac?happystraight face nici nu am id`u lui.si fata in fata. mie caam nu stiu cum sa vorbescstraight face

Răspuns Câştigător
| Cjay a răspuns:

Hmm ...cand il mai vezi zambestei si tu.salutal dupa vezi cum iti raspunde... apoi poate o sa iti ceara el idul de mess si alea
Nu fii timida o sa pierzi multe cu timiditatea asta:yawn

4 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai pentru inceput trebuie doar sa vorbiti (ca sa nu banuiasca nimic devil ). Ex:cmf? unde ai stat inainte? la ce liceu esti...etc.fii isteata si indrazneste devil
baftha! :*

| Cjay a răspuns:

Sau cerei idul chiar u personal... ii zici ca il vrei sa mai vorbiti si blaaa bla eu stiuhappy

| Pain a răspuns:

Cred ca a zambit sa fie politicos big grin, roaga o prietena sa-i ceara id...si ii zice ca i l-ai cerut tu si esti timida si bla bla bla si poate mergebig grin

| MrXXXdude a răspuns:

Mergi la usa lui cu o sticla de bere. si spui ca esti incantata ca a venit si tot asa si bla bla bla, ii ceri idu, numarul de telefon tongue