Da este normal. acum depinde si de organismul ficarei fete. in general menstruatia este intre 3-7 zile maxim. difera de la organism la organism. pe unele fete le tin 3 sai 4 zile pe altele 6 sau 7. asa e. menstruatia nu este regluata. poate sa treaca si mai mult de 2 ani ea nu vine regulat.nu putem controla noi cat sa tina si cand sa vina. e ceva care nu poti controla.
Este normal sa nu fie regulata si nici nu ai ce sa ii faci. depinde de fata si pe mine tot 6 zile ma tine si am menstruatia de 6 ani si tot nu este perfect reglata. se mai "muta" de la inceputul la sfarsitul lunii si invers. deci nu trebuie sa fii agitata pentru ca este ceva normal.
si nu ai ce sa ii faci ca sa o reglezi. daca exista ceva care sa dea rezultate cu siguranta toate femeile l-ar fi incercat.
Eu am menstruatie de vreo 3 ani jumate' - aproape 4, tot nu e regulata . Nu te mai ingrijora, e ok.
E normal să ţină şi 6 zile; când depăşeşte 7 zile, atunci poate fi o "problemă" medicală!
Cu timpul, menstruaţia se va regla, dar poate dura 2-5 ani; în general până pe la 18-20 ani se reglează!
Momentan nu ai ce sa ii faci ca sa se regularizeze, mai asteapta, mi se pare ca dupa 3-4 ani de cand ti-a venit se regularizeaza, in primii 2 ani si mie mi se intampla si curgea mul, acum e mai regularizat si curge mai putin.
Poate cu patrunjel dar nu stiu sigur...
Poi eu am vazut pe nu mai stiu ce site ca patrunjelul te ajuta.Am incercat si eu intr-o luna si mi-a intarziat 5 zile si m-a tinut 3 zile.patrunjelul trebuie sa fie nepreparat, proaspat sau doar putin preparat.da' putin
Menstruati va deveni regulata abia peste 3 ani deci nu-ti face griji! fundita?
Eu de cand ma stiu am avut-o neregulata incearca sa mergi la un ginecolog si sa vorbesti cu el despre asta, dar nu cred ca te-ar ajuta prea mult, depinde de organism. Din cate stiu o sa-ti revina la normal dupa ce vei face un bebe dar nu este cazul pentru ca esti prea micuta. Ai grija de tine si totusi mergi la un ginecolog te poate ajuta.
MihaiAnuș63 întreabă:
GeaninaGeanina782 întreabă: