| buubuu a întrebat:

Neata TPU.ieri l-am vazut pe tipu pe care`l plac de 2 ori.de fiecare data am vrut sa-l salut. dar parca nu`mi ieseau din gura cuvinte. e noul vecin.are 17 cred.si nu stiu. e asa dragut. ce sa fac.cu ce subiecte sa ma bag in vorba cu el?:Xdau funda.ps.el nu prea sta prin cartier.deci nu are."gasca" sau ceva in care ma pot baga si eu:-s! help

Răspuns Câştigător
| ellastupidlove a răspuns:

Deci mai intai trebuie sa-ti invingi timiditatea. E clar ca daca ti place de el esti emotionata si nu-ti mai ies cuvintele din gura dar totusi ca sa ii pari o tipa sigura pe tine trebuie sa incerci sa fi u insuti iar pe parcurs o sa vezi dupa ce vei discuta cu el ca nu o sa mai fi asa timida. Cere-i adresa de mess. vorbiti mai multe, iar cand trece pe langa tine zambeste-i si saluta-l.Cu siguranta si el va vrea sa te cunoasca deoarece e nou venit si i-ar prinde bine o amica.si cine stie poate chiar o iubita smug

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Ti-am mai zis parcabatting eyelashes
incearca sa te bagi in seama cu el cu orice pretext cat ar fi el de mic si de acolo sa tot urmezi firul discutiei.bafta! :*

| paramore a răspuns:

Doamne fato da tu esti obsedata, mai gaseste-ti si alta ocupatie la naiba

| Cjay a răspuns:

Salutalhappy. zambestei daca. iti rasp cu aceiash moneda intreaba-l si u ce face.Pe mine astea de la bloc prima data cand am venit aici m-au intrebat daca ies afarahappyhee hee

| Cjay a răspuns:

Daca mai ai nev de as sau ceva id meu yo_numay_yo_clau
App ca sa stiti dc imi las idu. nu sa agat sau eu stiu vreau sa cunosc multa lume si sa ajut si eu cu ce pothappy

| metallicaforever a răspuns:

Neata! nu stiu daca te ajuta dar imi dau si eu cu parerea. Deci daca nu are gasca inseamna ca e mai singuratic, nu? Ei bine cand il prinzi singur, nu stiu, stand pe o banca sau ceva de genul, te duci langa el si te asezi, astepti putin si il intrebi ce are. Si asa dezvolti mai multe subiecte. Incearca sa fii cat mai spontana si amuzanta ca sa te remarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca e noul vecin invita-l la tine acasa si incepeti discutiile si o sa vezi ce parere are despre tinwhappy:-\