| Dudah a întrebat:

Neata, TPU! Nice to întâlnesc you! laughing
Nou p'aci!
Yo's Alex, 14 ani, din București!

So, e o fata în clasa mea de care îmi place. Ea știe, pentru ca eu i-am spus.
Chestia e ca noi 2 ne cunoaștem de mult și ea ma considera mai mult un "amic de bere" decât un boyfriend.

Am vorbit cu ea și a zis ca e o scânteie intre noi 2, dar prefera sa rămânem amici...

Chestia e ca nu pot sa renunț la ea. E exact ca mine, la îmbrăcăminte, la genul de muzica preferat, la glumele pe care le facem etc.
E prima fata care ma refuza în halu' asta, deși eu țin foarte mult la ea.

Acum, nu mai știu de mine, nici ce gândesc, nimic nu mai știu și nu mai sunt sigur de nimic.

As vrea sfaturile voastre și as vrea sa nu fiți răutăcioși sau "jmecheri"!winking

Răspuns Câştigător
| alinaiiiioana a răspuns:

Heyy...ar trebui sa ii zici toate astea ei ca tii la ea si ce iti place la ea iar daca ea tot nu reactioneaza evito, zii ca ii dai timp sa se hotarasca ce vrea apoi intreab-o daca sa mai gandit si daca raspunsul e tot nu inseamna cca veti ramane la stadiul de prieteni...mult noroc

5 răspunsuri:
| Joker1958 a răspuns:

Ar trebui sa o lasi sa se mai gandeasca, daca ea te crede un amic nu cred ca va vrea prea repede sa fiti impreuna.important e sa o lasi ceva timp si sa ii dovedesti ca tii la ea si vei vedea ca va iesi cevawinking

| fripturici a răspuns:

Interesant limbajul pe care il folosesti...big grin chiar ma fascineaza. tongue

in legatura cu relatia nu stiu ce sa-ti zic, o sa tot treci prin astfel de lucruri asa ca bafta. happy

| Ale_1302 a răspuns:

Pai ar trebui sa-i spui ca o placi foarte mult... si sa o lasi in pace cateva zile pana se gandeste.Sau ia-o si tu in brate smug sau chestii din astea`. De acord cu ALYCIUP kiss Bafta! >:d

| Dudah explică:

Ce are limbajul meu? :p

| Dudah explică:

Omfg, cat sa o las în pace?
Chestia asta durează de câteva (2) săptămâni!