anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata' TPU!
Pai...sunt cu o fata de ceva timp (2-3 saptamani) si ea chiar ma iubeste,adica, m-am despartit odata de ea si chiar o durea,chiar si la status la messenger si-a pus 'De ce e viata asta asa dura?crying', ceva de genu` acesta.Si eu nici nu stiu ce sa simt...e putin disperata(cred), dar nu e ca celelalte fete dupa bani si chestii pentru ca are deja.Eu chiar o plac dar nu cred ca o iubesc asa mult cum ma iubeste ea pe mine si chiar nu vreau sa o ranesc, spunandu-i ca nu o iubesc.Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Elvina a răspuns:

Stai cu ea. Asteapta sa vezi ce se intampla. Spune-i ca deocamdata puteti fi doar amici, prieteni, ca tu esti confuz si nu stii ce simti. Bafta!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Voi va ghidati viata dupa statusul de pe messenger?

| Elvina a răspuns:

Mersi pentru funda.

| DarkTheory a răspuns:

Ma omule, sau copil ce esti, ea nu te iubeste, nici tu nu o iubesti, aia habar nu are ce e iubirea plus ca in 2-3 saptamani nu poti ajunge sa spui " te iubesc " la o persoana, sunt alti care nici dupa luni de zile nu isi spun asa ceva, las-o balta pe asta, si vezi-ti de alte treburi mai importante precum inceputul scoalei, sa ii ajuti pe parinti si sa cresti la minte.

| ksuper31 a răspuns:

Am uitat sa zic ca nu ne-am vazut niciodata doar pe Skype si pe Messenger, ne jucam Metin si alte jocuri impreuna, si am 14 ani si ea 13, pareri?

| IceTy a răspuns:

Sa ii spui adevarulhappy

| lulus9695 a răspuns:

Sunt de parere sa te impaci cu ea si sa vezi cum merg lucrurile si de cele mai multe ori dragostea vine pe parcurs asta este parerea mea mult succes

| buCURboss a răspuns:

Ce pitipoanca rolling on the floor))))

| Stanciu_Shilmes_1998 a răspuns:

Invata sa o iubesti