| LittleRose a întrebat:

Neata TPU! Pur si simplu nu ma mai inteleg eu pe mine.Am cautat pana acum un baiat cuminte, sincer si care sa fie indragostit de mine.Am dat peste o astfel de persoana.Problema e ca s-a intamplat prea repede.S-a indragostit de mine de prima data cand m-a vazut si sustine ca a fost dragoste la prima vedere.Am vorbit toata noaptea trecuta prin mesaje.Imi vorbeste foarte frumos, toata lumea baga mana in foc pentru el ca e sincer si cuminte si chiar e indragostit de mine...dar parca lucrurile se intampla mult prea repede.Simt fata de el doar o admiratie...nu ma simt foarte atrasa de el.Ma simt flatata si atat de ideea ca cineva e indragostit de mine.Nu ma simt atrasa de el si mi s-a spus sa nu ma apropi foarte mult de el daca nu imi doresc ceva serios pentru ca il voi face sa sufere mult.Cum sa fac sa scap din situatia asta? Eu ma simt atrasa de cu totul alt gen de baieti.

5 răspunsuri:
| adinaciosescu a răspuns:

Fi sincera cu el si in acelasi timp cu tine. Daca nu-ti place mai bine spui acum.Dar poti sa-l pastrezi ca prieten bun.Asta poti sa-i spui.Sa fi cinstita cu tine si cu el si cu sentimentele tale.

| MioaraParalescu a răspuns:

Esti o fraiera!

| blueheart a răspuns:

Hei! Ai primit un sfat bun. Daca nu simti nimic fata de el ar trebui sa-i spui adevarul.Sau poti sa-i spui ca ai vrea sa iei lucrurile mai incet, sa-l cunosti mai bine, ca iti place sa cunosti o persoana mai bine inainte de a avea o relatie cu el. Daca e indragostit de tine te va intelege. Ma bucur ca te-ai gandit la suferinta lui.E foarte frumos din partea ta.
Succes! happy

| NuMaContrazice a răspuns:

Spune-i cat mai repede, nu-l fa sa-si faca iluzii :d, spune-i ca-ti plac baietii rai, sunt sigur ca o sa inteleaga laughing

| Nelamuritul a răspuns:

Spune-i da delicat, numa voi doi sa fiti cabd ii zici.