| limonada69 a întrebat:

Neata TPU, scuzati ora trzie dar ma tot bate un gand si n-am de gand sa ii fac plangere penalahappy.

Deci am 15 ani.frumoasa varsta, parerea mea.
Sunt indragostit de o fata tot de varsta mea si am fost intr-o relatie cu ea de 6 oristraight face dar ne-am despartit.nu stiu de ce.

E o fata mai.retrasa.Cum sa fac sa fie fericita cu mine? Cand o vad zambind imi mai creste o inimabig grin.
Fundoi pentru cel mai bun raspuns.Mai ales ca am vazut ca ea se da pe langa mine.si nu mai suport sa stau departe de ea.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Fa-o sa zambeasca mai des,zambetul deschide inimi si leaga oameni.
Daca si ea se da pe langa tine si ati fost si impreuna de atatea ori,nu o sa fiti despartiti prea mult timp.
Adu-i zambetul pe buze,fii atent cu ea, apropiat si protector.
Gandesti tare frumos si ai un suflet luminos si indragostit, fa-o sa le vada si ea!happy

| Komododragosh a răspuns:

Atuncea inseamna ca te mai place din moment ce inca se mai da pe langa tine, dar fiind mai retrasa ii este un pic cam greu sa-ti spuna ce simte ea cu adevarat pentru tine. Pur si simplu comporta-te cat mai afectuos si dragastos cu ea, fa-o sa se simta speciala, fa-o sa rada, sa zambeasca, sa se simta cea mai fericita fata si sa-si dea seama ca viata ei n-ar mai fi la fel fara tine. Ofera-i ce-si doreste si ea iti va oferi in schimb inima ei. Ar trebui sa ajungeti pana la urma la un pact, sa nu va mai certati atata si sa va dati seama ca sunteti facuti unu pentru celalalt. Acceptati-va asa cum sunteti cu tot cu defecte. Mult succes va doresc!

| 0IoAnA0 a răspuns:

Daca tot zici ca e mai retrasa pote e din cauza ca e mai timidathinking Incearca sa ii fi foarte bun prieten mai intai ca sa aiba incredere totala in tine. Bafta!happy