| Monutza a întrebat:

Neata tuturor,am si o mica nelamurire,ieri prietenul meu mi-a bagat un deget in vagin,mentionez nu am intretinut relatii sexuale pana acum,am simtit putin disconfort dar nu a fost prima data cand a facut asta,in tot acest timp,nu mi-a aparut sange ca m-ar fi dezvirginat,sau dureri,si menstruatia nu mi-a venit luna aceasta,nu prea avem experienta pentru ca nici unul dintre noi nu am facut-o pana acum,si nici ata aia nu s-a rupt,totusi e posibil sa ma fii dezvirginat? Eu tin sa cred ca nu,dar totusi voi ce parere aveti,poate ma ajutati si cu niste sfaturi,nu luati in misto, pur si simplu vreau sa ma documentez, ca si voi cand erati la inceput.happy

Răspuns Câştigător
| matzulikaaa a răspuns:

Nu are cum sa te dezvirgineze daca nu ajunge la ata, posibil sa fi simtit disconfort dar asta nu inseamna ca te-a si dezvirginat iar menstruatia ca nu ti-a venit poate fi o problema eu zic sa consulti un ginecolog si atunci vei afla si raspunsul cu virginitatea dar daca nu ai intretinut relatii sexuale nu ai de ce sa iti faci griji

| Monutza explică (pentru matzulikaaa):

Menstruatia trebuie sa apara in jurul datei de 20, multumesc frumos de sfat, te pup.:*

23 răspunsuri:
| C94 a răspuns:

Teoretic nu cred ca te-a dezvirginat, dar nici nu cred ca poti sa te mai mariti in rochie alba si nu vreau sa fiu rautacioasa, e doar o metafora. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imposibil.

| MrAlex a răspuns:

Buna...stai linistita ca nu te-a dezvirginat happy e normal sa simti putin disconfort dar si placerewinking

| Monutza explică (pentru MrAlex):

Asa ma gandeam si eu.happy

| Gogu06 a răspuns:

Zii dupa ce iti baga degetul in vagin sa si-l bage in gura sa vada daca este putin sarat, daca nu este sarat inseamna ca ai ramas insarcinata laughing)))))))) cu degetul rolling on the floor))))). Acum m-am prins de ce il chema pe ala degetel si pe aia degetica laughing))))

| Monutza explică (pentru Gogu06):

Serios nu sunt chiar atat de fraiera, sa cred porcariile tale, daca nu ai ceva de zis inteligent, mai bine taci.happy

| Gogu06 a răspuns:

Si zici ca iti baga degetu acolo aaaa? si nu ii este scarba dupa aia? banuiesc ca nu baga cu aceeasi mana cu care mananca, sau da? :O

| ThatWeirdFuck a răspuns (pentru Gogu06):

Esti retard laughing

Probabil tu nu ai auzit de peeting dar na.happy

| Monutza explică (pentru ThatWeirdFuck):

Mai exista si asemenea specimene.happy

| Gogu06 a răspuns (pentru ThatWeirdFuck):

Decat homosexualhee hee mai bine "retard" prefer nebun de legat pentru ca "retard" inseamna cu totul altceva. Ce rima mi-a zis fratemiu de 10ani cica, monutza care freaca puta laughing, te pupa Andrei laughing

Hai poti sa te cari.happy

| Gogu06 a răspuns (pentru Monutza):

Totul a fost doar o glumita nevinovata tongue

Da,bine.

Nu pot intelege oamenii care dintre un retard mintal si o orientare sexuala diferita aleg retardul laughing Lol. Cine e Andrei, frate-tu? La 10 ani ma pupa, e si el gay?

Du-te mah la oi, imi era lene sa scriu alt mesaj asa ca m-am folosit de al tau... prosti mai sunt unii

Tu esti primul exemplu de om prost, habar n-ai sa exprimi o idee si dupa te plangi ca nu intelege lumea laughing

Lasa mah, sa fii tu destept si sa fiu eu ala prostu. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

Parerea mea ca te crezi " the best" dar mai ai de papat, te comporti ca un copil ca sa iti cer.happy

| Gogu06 a răspuns:

Hai ca nu ma asteptam la asta, petting e una, sa iti indese degetul in vagin e alta laughing). Hai sa iti dau o veste proasta, nu mai este la moda pettingul, ca s-a inventat durex sau n-are bani de prezervative si face petting laughing

Pentru asta trebuie sa fie cunostinte, si tu nu stii povestea noastra, asa ca te rog sa incetezi, cu comentariile inutile, daca esti atat de experimentat/a nu te mai baga in seama inutil, inainte de a avea o relatie sexula trebuie sa va cunosteti trupurile, nu gata vreau sa te ***, du-te si cumpara durex, si stai capra, serios esti penibil.happy

| bienctzamika a răspuns:

Da esti virgina normal pentru ca,, pielitza,, cu care este acoperit vaginu e destul de flexibil si nu se rupe de la introducer unui deget, si eu fac piityng pentru ca inca nu ma simt pregetita sa-mi incep vitza sexuala si orcm daca taer dizvirgina tiai da seama cu siguranta...si eu eram nelemurita la inceput :*