Nu are cum sa te dezvirgineze daca nu ajunge la ata, posibil sa fi simtit disconfort dar asta nu inseamna ca te-a si dezvirginat iar menstruatia ca nu ti-a venit poate fi o problema eu zic sa consulti un ginecolog si atunci vei afla si raspunsul cu virginitatea dar daca nu ai intretinut relatii sexuale nu ai de ce sa iti faci griji
Menstruatia trebuie sa apara in jurul datei de 20, multumesc frumos de sfat, te pup.:*
Teoretic nu cred ca te-a dezvirginat, dar nici nu cred ca poti sa te mai mariti in rochie alba si nu vreau sa fiu rautacioasa, e doar o metafora.
Buna...stai linistita ca nu te-a dezvirginat e normal sa simti putin disconfort dar si placere
Zii dupa ce iti baga degetul in vagin sa si-l bage in gura sa vada daca este putin sarat, daca nu este sarat inseamna ca ai ramas insarcinata )))))))) cu degetul ))))). Acum m-am prins de ce il chema pe ala degetel si pe aia degetica ))))
Si zici ca iti baga degetu acolo aaaa? si nu ii este scarba dupa aia? banuiesc ca nu baga cu aceeasi mana cu care mananca, sau da? :O
Esti retard
Mai exista si asemenea specimene.
Decat homosexual mai bine "retard" prefer nebun de legat pentru ca "retard" inseamna cu totul altceva. Ce rima mi-a zis fratemiu de 10ani cica, monutza care freaca puta , te pupa Andrei
Nu pot intelege oamenii care dintre un retard mintal si o orientare sexuala diferita aleg retardul Lol. Cine e Andrei, frate-tu? La 10 ani ma pupa, e si el gay?
Du-te mah la oi, imi era lene sa scriu alt mesaj asa ca m-am folosit de al tau... prosti mai sunt unii
Tu esti primul exemplu de om prost, habar n-ai sa exprimi o idee si dupa te plangi ca nu intelege lumea
Lasa mah, sa fii tu destept si sa fiu eu ala prostu. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.
Hai ca nu ma asteptam la asta, petting e una, sa iti indese degetul in vagin e alta ). Hai sa iti dau o veste proasta, nu mai este la moda pettingul, ca s-a inventat durex sau n-are bani de prezervative si face petting
Pentru asta trebuie sa fie cunostinte, si tu nu stii povestea noastra, asa ca te rog sa incetezi, cu comentariile inutile, daca esti atat de experimentat/a nu te mai baga in seama inutil, inainte de a avea o relatie sexula trebuie sa va cunosteti trupurile, nu gata vreau sa te ***, du-te si cumpara durex, si stai capra, serios esti penibil.
Da esti virgina normal pentru ca,, pielitza,, cu care este acoperit vaginu e destul de flexibil si nu se rupe de la introducer unui deget, si eu fac piityng pentru ca inca nu ma simt pregetita sa-mi incep vitza sexuala si orcm daca taer dizvirgina tiai da seama cu siguranta...si eu eram nelemurita la inceput :*
Anonim519 întreabă: