Trist, imi pare sincer rau, dar zici ca sta la 100 de km de oras? adica de Constanta? in ce localitate locuiesti sau unde?
Aha, pai vroiam sa te ajut cumva, dar nu cunosc pe nimeni din ovidiu
E interesant ce spui tu aici, si ti-am citit postarile in legatura cu ea, cum v-ati cunoscut? ce s-a intampalat de ati rupt legatura?
Pai eu cred ca ea este cea care tia scris mailu mai bine cautati 1 care so folosesti ca so uiti pe ea e mai bine asa
Imi pare rau ca nu ai reusit sa o gasesti, eu spun sa mai astepti cateva zile sa vezi ce se mai intampla pentru ca eu cred ca emailul e de la ea si nu stie ce sa faca pentru ca sunt probleme si cu parinti ei si are nevoie de timp sa se gandeasca si poate asa a crezut ea mai poate castiga putin timp.
Imi pare rau ca s-a intamplat asa, gestul tau e f frumos si rar mai gasesti asa ceva in realitatea zilelor noastre. Eu zic sa mai astepti sa vezi daca nu da vreun semn de viata, desi poveste pare cusuta cu ata alba. Daca nu, lasa, nu te mai consuma... Ai sa vezi ca pana la urma gasesti fata care sa merite toata dragostea ta si gesturile frumoase, nu o sa-ti mai para rau cand ti se va raspunde cu aceeasi intensitate! Numai bine!
Nu ai de unde sa stii daca e adevarata faza cu spitalul, si daca e bolnava... Poate ca e, poate ca nu e.Parerea mea e ca tot ce ai putea sa faci acum e sa ai rabdare, sa mai astepti cateva zile, sa vezi ce se intampla, daca te cauta sau nu. Daca trece mult timp, n-are rost sa te mai gandesti la asta.Macar ai incercat, ai facut cam tot ce puteai face ca sa dai de ea (am citit postul anterior)N-are rost sa te consumi atat. Poate ca nu merita.Viata merge mai departe! Stii vorba aia:are balta pesti.Bafta!
linarkfts întreabă: