| Cristina45 a întrebat:

Neataa... hei TPU am o nedumerire un baiat de 18 ani ma place (eu am 14 )are masina si este foare cunoscut printre baieti dar e urat si nu imi place de el .voi ce ziceti sa ma combin cu el doar pentru faptul ca as deveni mai populara ? mi-as crea o imagine pe urma lui ,plssss argumentati raspunsul

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Mi se pare cel mai penibil mod de a devenii populara, sincer, si nu vreau sa crezi ca ti-o spun cu rautate!
Daca nu te atrage cu nimic acel baiat, nu are rost sa stai pe langa el, plus ca este mai mare si sti mai bine decat mine, ca vrea de la tine doar sa te f***, sau poate sa se distreze un pic cu tine, si poate ca de pe urma acestei relatii ai avea mai mult de suferit decat de castigat!
Popularitatea ti-o castigi prin felul tau de a fi, nu neaparat stand cu unul care are masina!
Intr-adevar, poate ca ai cunoaste persoane mai mari, insa, dupa ce nu vei mai avea nimic cu el, nu cred ca prietenii lui te vor mai lua pe langa ei!
Parerea mea, este sa nu te complici daca nu simti nimic, inca esti micuta si nu iti dai seama ce inseamna o relatie, insa nu e foarte usor, intr-o relatie trebuie sa pui suflet, nu te legi asa la cap pentru a fi mai populara!
Este alegerea ta, insa, gandeste-te bine, daca nu te atrage, nu va tine mult, si poate ai mai mult de pierdut!
Bafta!

9 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

DA! eu in locul tau l as folosi. Pt ca pe aceasta lume cel puternic supravietuieste si tr sa fi tot felul ca sa supravietuiesti.

| Rockart a răspuns:

Populară în ce sens? Populară printre fetele *uşoare*, poate. Da, ţi-ai crea o imagine pe urma lui. Imaginea unei copile inconştiente.

Sunt lucruri mai importante în viaţă decât să fi popular. Nu înţeleg cu ce te încântă pe tine chestia asta.

Fără supărare, dar gândeşti cam imatur pentru vârsta ta.

| Bianca1001Bia a răspuns:

Nu in primul rand daca te-ai duce cu el cu masina undeva sansele sa ti-o traga sunt ffffffffffffffffffoarte mari si nu o sa iti creezi o reputie din aceasta cauza nu face prostia asta aceasta este parerea meawinking bafta

| Nolkyz a răspuns:

Vei deveni mai populara, dar nu cred ca intr-un sens bun laughing eu zic sa ai grija. + ca ai zis ca nu te simti atrasa de el... Atunci ce rost mai are?

| Neworder21 a răspuns:

Pupulara? In fata cui doresti sa fii populara?

eu te sfatui sa nu faci asa prostie.
La urma urmei cum poate un baiat sa iubeasca o domnisoara care cauta doar popularitate, neglijand si faptul ca ea nu-l place?

Aceasta "popularitate" iti poate crea o reputatie rea, si o sa-ti para rau.

e doar parerea mea.

totul depinde de tine,
succes.

| FlorinaGeorgiana a răspuns:

Nu te pune cu el doar pentr-u ca are masina si este cunoscut, o imagine daca vrei poti sa ti-o faci si singura happy

| Cristina45 explică:

Mss mult pentru sfaturi ...si o sa le urmez...

| Andrei233 a răspuns:

Pune mâna pe carte.La 14 ani vrei combinaţii.

| DianaDiia a răspuns:

E o idee foarte proastă. Cum sa te " combini " cu el doar pentru că e popular. deşi ţie nu-ţi place de el!? Ştii? Dacă dragoste nu e, nu e nimic! happy