Cred ca te place...incearca sa fi mai iubitoare cu el...si sa ii dai semne ca ai sentimente pentru el.
Cred ca s-a despartit de ea si acum isi cauta consolarea in alta parte, mai bine zis, vrea sa se combine cu tine
Spune-i 'Buna.' si de-aici totul o sa decurga bine, o sa mearga de la sine.
Succes. Ah, si cat despre prietena ta? Las-o sa vina ea la tine.
Heii
Poate s-a despartit de ea ca sa fie cu tine de este asa amibil cu tine
Poate va urma si o intrebare pentru tine din partea lui ''Ai vrea sa fi cu mine?''
Si atunci poti sa'i raspunzi DA
Asteapta toate vin la momentul potrivit
Bafta!
Pa, pa^^
Hey! Eu cred ca te place si sincer eu nu cred ca tu si pr ta sunteti cele mai bune pr din cate ai povestit! Succes cu baiatu! :*
Buna el sigur vrea sa "va combinati".Tu poti sa il intrebi : Daca vrei sa fi cu mine trebuie sa imi rasp la o intrebare: Ink o mai iubesti pe Y? fUnda?
Eu nu cred ca uh si cu fata aceea erai bune prietene.deci nu vad care ar fi problema. daca tie iti placea dinaintea ei iar ea s-a bagat peste tine.bagate si tu.baiatu chiar te place si tu dupa cate ai scris il placi la nebunie parerea mea e sa va combinati.Bafta!
Un dialog zici.pai uite vb cu el,daca ai id lui de mess sau numarul de tel, ii zici uite care e problema mi-e imi placi.si nu as vrea sa ne luam asa din prima.ca dupa prietena mea se supara pe mine.si de acolo il vrajesti, adica ii spui daca vrea sa fi-e prietenul tau.nu cred ca refuza.si va intalniti pe ascuns sa nu stie prietena ta.nimeni sa nu stie.si daca chiar va iubiti cu adevarat. dupa un timp.o sa continuati.si nu o sa va mai pese de prieteni.alea alea alea. sper ca ai inteles ce am vrut sa zic bye :* si bafta
anonim_4396 întreabă:
patricia004 întreabă: