anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neatsasad E o poveste lunga.va rog ajutati-ma.chiar am nevoiesad

Acum cateva zile m-am intalnit cu cea mai buna pr. a mea intr-un supermarket, era cu iubitul ei. Ea nu ma salutat ci ma salutat iubitul ei. Apoi tot ma intreba : Si ce mai faci? amico, prieteno?rolling on the floor Eu nu-l cunoasteam numai din vedere. Prietena mea tot grabea pasu:`Hai sa merge.hai sa mergem`. Ea nu a tinut cont ca mie imi placea de el. dinaintea ei.si sa cuplat cu el. Eu de ce as tine cont? Ieri s-au despartit.am incercat sa vorbesc cu ea, s-o consolez "Nu te baga!" penibilstraight face. am lasat-o.
El a venit cu un catelus in parc, era foarte dulce. si i-a zis o pr de-a mea:`stai sa-l vad` cica: Nu! `Dami-l un pic` - Nu ti-l dau`...si l`am intrebat eu daca mi`l da sa-l vad, a zis : Tie ti`l dau, se uita foarte insistent la mine, eu la el.:d, da nu cred ca asa insistentsad va rog ajutati-ma, el mai tine la pr. mea oare?sad cum sa-l abordez?
Da`ti-mi ceva un dialog, acolo. Multumesc anticipat toti celor care au avut rabdarehappy

9 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Cred ca te place...incearca sa fi mai iubitoare cu el...si sa ii dai semne ca ai sentimente pentru el.

| candora a răspuns:

Cred ca s-a despartit de ea si acum isi cauta consolarea in alta parte, mai bine zis, vrea sa se combine cu tinewinking

| SnitiCuTrademark a răspuns:

Spune-i 'Bunahappy.' si de-aici totul o sa decurga bine, o sa mearga de la sine.
Succes. happy Ah, si cat despre prietena ta? Las-o sa vina ea la tine. happy

| IlegalSmile a răspuns:

Heii

Poate s-a despartit de ea ca sa fie cu tine thinking de este asa amibil cu tine happy
Poate va urma si o intrebare pentru tine din partea lui ''Ai vrea sa fi cu mine?''

Si atunci poti sa'i raspunzi DA

Asteapta toate vin la momentul potrivit

Bafta!
Pa, pa^^

| sweetgirl24 a răspuns:

Hey! Eu cred ca te place si sincer eu nu cred ca tu si pr ta sunteti cele mai bune pr din cate ai povestit! Succes cu baiatu! :*

| TraficantDeTurtaDulce a răspuns:

Sa impacat cu eacrying.ce sa fac?

| Nimikdspus a răspuns:

Buna el sigur vrea sa "va combinati".Tu poti sa il intrebi : Daca vrei sa fi cu mine trebuie sa imi rasp la o intrebare: Ink o mai iubesti pe Y? fUnda?

| chiritescu a răspuns:

Eu nu cred ca uh si cu fata aceea erai bune prietene.deci nu vad care ar fi problema. daca tie iti placea dinaintea ei iar ea s-a bagat peste tine.bagate si tu.baiatu chiar te place si tu dupa cate ai scris il placi la nebunie parerea mea e sa va combinati.Bafta!

| drakosu a răspuns:

Un dialog zici.pai uite vb cu el,daca ai id lui de mess sau numarul de tel, ii zici uite care e problema mi-e imi placi.si nu as vrea sa ne luam asa din prima.ca dupa prietena mea se supara pe mine.si de acolo il vrajesti, adica ii spui daca vrea sa fi-e prietenul tau.nu cred ca refuza.si va intalniti pe ascuns sa nu stie prietena ta.nimeni sa nu stie.si daca chiar va iubiti cu adevarat. dupa un timp.o sa continuati.si nu o sa va mai pese de prieteni.alea alea alea. sper ca ai inteles ce am vrut sa zic bye :* si bafta