anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neatsa TPU. Cred ca am pierduto. ce sa fac?

Totul a inceput asa : Aveam id`u meu pus pe hi5, a luat id`ul meu l-a bagat in lista am vorbit. ne-am simtit bine amandoi. o faceam sa rada. ii placea de mine. imi spunea ca ma adora, ca ma iubeste. si asa mai departe nu aveam ocazia sa o vad intreba pe la scoala pe alte colege pe care ma cunosteau cum arat daca sunt dragut si asa mai departe ele ziceau lucru asta ca arat bine, ca sunt dragut, de treaba etc. buuunn. Dupa un timp am tot continuat asa. pana cand! ea tot isi facea un iubit, unu altu. intelegi voi ca o fata obisnuita de 13-14 ani. eu nu am spus nimic ma bucuram ca ea are pe cineva la care tine. A fost complet dezamagita de acei baieti o sustineam in totaliate ca poate sa treaca peste ca vine altu si asa mai departe. Eu mi-am facut o iubita. [X fata de care v-am spus mai sus] X a fost nu stiu dezamagita sa spun asa nu a mai fost cum era inainte adica nu imi mai spune ca ma adora sau iubeste cum era inainte. M`am despartit de prietena de 2 saptamana si o iubesc pe X foarte mult ce pot sa fac sa fiu cu ea?:-

Răspuns Câştigător
| 4ever_5725 a răspuns:

Eu zic sa vorbiti mai serios...si sa-i zici ca te deranjeaza ca nu-ti zice ca te iubeste.etc,daca nu incearca sa-i zici tu te iubesc si intreab-o tu ma iubestii zii tu vb frumoase si dupa intrabo daca si ea simte la fel si dupa se invata siti zice singurika ca te adora si etc bafta:funda?

3 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Pai, vb pe bune cu ea si vezi ce are si ea de gand...succes!

| denisa_9710 a răspuns:

Probabil ca s-a distantsat pentru ca a simtsit ca tu ai pe cineva mai important decat ea si nu crede ca mai ai nevoie de ea.ar trebui sa ai o discutsie serioasa cu ea si sa'i spui ce simti pentru ea.happy

| denisa_9710 a răspuns:

Probabil ca ea s-a distantsat pentru ca a crezut ca u ai pe candva mai important decat ea...si s-a simtsit in plus in viata ta.ar trebui sa ai o discutsie serioasa cu ea si sa'i spui ce simti pentru ea.happy