Acordai o sansa. dar daca si de data asta va da gres nu ii mai acorda alta sansa!
Sincer as zice sa te impaci cu el pentru ca. stii poate ca nu e asa si in plus daca iti place de prietenul lui ar trebui sa incerci si daca se supara pe tine el atunci e clar ca te-ai inselat si... ar fi cam naspa oricum nu trebuia sa bagi in sema ce spunea Z ce porecle fara sup
Si eu am fost aproape in aceeasi situatie.Placeam un baiat (vara) ne-am certat dar nu din cauza alteia.Ne-am impacat si a vrut sa fim impreuna dar nu am vrut apoi peste un an ne-am reintalnit, dar nu il mai placeam, dar el pe mine da.A inceput sa imi placa putin cate putin de el si cand am iesit in oras cu prietenii acesta stiind ca imi placea de el in trecut m-a sarutat si pana la urma am fost impreuna.Deci sfatul meu este sa nu cedezi din prima. Daca te place o sa mai incerce cum a facut si prietenul meu.Bafta:*:*
Parerea mea este ca ar trebui sa va impacati daca tu il iubesti si consideri ca te merita ar trebui sa iti asculti inima ia uite idul meu lucian_constantin96 sa ne sfatuim pe mes
Poi... sincera as spune mai intai pune`l la incercare. spune`i sa-ti demonstreze ca te placee. sh apoi daca chiar dovedeste asta incearca sa va impacatsi, sh daca vezi ca inearca sa faca pe cineva. geloasa. desparte`te de el, sh va veni ca un cainee la tine