| Myky_5837 a întrebat:

Neatsaa! Dau funda la cel mai bun raspuns happy! Totul a inceput vara trecuta cand am intalnit un baiat "Y" si mi-a placut toata vara de el prieteni au incercat sa ma ajute sa fiu cu el etc.Ieseam in fiecare zi/seara afara.La sfarsitul veri ne-am certat din cauza lu’ una "Z". Mi-a parut extrem de rau ca ne-am certat din cauza "proastei". Tot timpul iesea cu ea (eram putin geloasa). Am inceput incet-incet sa il uit (l-am sters si de pe fb dar mai mereu intram sa ma mai uit). Revelionu il faceam impreuna acasa la o prietena.Marti cand a venit o pr la mine l-a adaugat din nou la prieteni (eu nu prea vroiam). Dupa 2 zile cand a intrat mi-a vorbit el primul. dupa m-a intrebare daca vreau sa ne impacam. a inceput sa imi spuna ca sunt draguta, ca ii place de mine etc.Parerea mea este ca face asta pentru ca un prieten bun de-al lui vroia sa fie cu mine.De revelion nu am vb prea mult.Statea mereu sa vb prin mesaje cu o fosta colega.Aseara mi-a zis "daca eu te-as intreba."daca vrei sa fi cu mine" ce mi-ai raspunde?". am ramas putin straight face. Dupa putin a inceput sa puna

6 răspunsuri:
| katerina96 a răspuns:

Acordai o sansa. dar daca si de data asta va da gres nu ii mai acorda alta sansa!

| Addeck a răspuns:

Sincer as zice sa te impaci cu el pentru ca. stii poate ca nu e asa si in plus daca iti place de prietenul lui ar trebui sa incerci si daca se supara pe tine el atunci e clar ca te-ai inselat si... ar fi cam naspa oricum nu trebuia sa bagi in sema ce spunea Z laughingrolling on the floor ce porecle laughing fara sup

| lavynyaXD a răspuns:

Si eu am fost aproape in aceeasi situatie.Placeam un baiat (vara) ne-am certat dar nu din cauza alteia.Ne-am impacat si a vrut sa fim impreuna dar nu am vrut apoi peste un an ne-am reintalnit, dar nu il mai placeam, dar el pe mine da.A inceput sa imi placa putin cate putin de el si cand am iesit in oras cu prietenii acesta stiind ca imi placea de el in trecut m-a sarutat si pana la urma am fost impreuna.Deci sfatul meu este sa nu cedezi din prima. Daca te place o sa mai incerce cum a facut si prietenul meu.Bafta:*:*

| Myky_5837 explică:

.Dupa putin a inceput sa puna

| poela a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa va impacati daca tu il iubesti si consideri ca te merita ar trebui sa iti asculti inima ia uite idul meu lucian_constantin96 sa ne sfatuim pe mes

| StephAna_2691 a răspuns:

Poi... sincera as spune mai intai pune`l la incercare. spune`i sa-ti demonstreze ca te placee. sh apoi daca chiar dovedeste asta incearca sa va impacatsi, sh daca vezi ca inearca sa faca pe cineva. geloasa. desparte`te de el, sh va veni ca un cainee la tine