Dai ignor asa cum ai zis si daca te cauta dupa luna aia e clar ca te place cu adevarat. lasa-l sa stea cu prieteni lui stai si tuh cu pr tai nu fi DEPENDENTA de el
O schimbare radicala de comportament nu e asa usor de facut. Mai intai trebuie sa te convingi ca s-a schimbat. Am trecut si eu prin asta, am crezut ca se poate schimba dar dupa ce i'am oferit a2a sansa dupa cateva zile iar a redeventi cel de dinainte. Eu zic sa analizezi bine situatia si sa te gandesti bine ce o sa faci. Acum eu nu prea mai cred kse poate schimba nimeni. Orice decizie ai lua trebuie sa fie luata pe baza ta...adica sa numai suferi. Succes!
Hmm...cam greu ce-ia ce vrei tu sa realizezi.La cum l-ai descris tu mai sus parerea mea e ca ai sanse de 1% sa il schimb intr-un baiat cum ai vrea tu sa fie stiu cazuri de acest gen! parerea mea este ca nu se va schimba niciodata daca asta ii place asta face chiar daca vreo 2-3 saptamani va fi angel boy dupa va deveni la fel.mai ales ca are 16 ani si zici ca e c... deci nu prea il intereseaza pe el ce simti tu.in concluzie eu zic sa incerci sa iti gasesti alt baiat in care poti avea incredere si sa te inteleaga.
Asa is si eu si am 13 ani.is bad boy.si app. la varsta lui trebuie sa-i lasi putin spatiu...