| DailySmoker123 a întrebat:

Need some opionions. Deci ies cu o fata de ceva timp, am iesit mai mult ca prieteni o perioada, dar de vreo 2 saptamani cand iesim ne tinem de mana, si se uita diferit la mine, nu o face ca inainte. Ceea ce bineinteles mi-a dat impresia ca ma place. Si mi-a zis ca data viitoare cand iesim sa lasam lucrurile sa decurga de la sine si sa vedem ce va iesi, a zis ca nu vrea sa planuim nimic. Dar pe de alta parte, mi-a zis si ca are perioade cand ii place de mine si perioade cand nu, a zis ca vin si trec sentimentele astea. Eu acum ce sa mai inteleg? Voi cum ziceti ca sta treaba? Trebuie sa fiu eu mai direct la urmatoarea intalnire si sa o fac sa ma placa si mai tare? Multumesc mult!

2 răspunsuri:
| Ycu a răspuns:

Sentimentele nu sunt trecatoare, ori te place ori nu, adica ce la 12 e inebunita dupa tine si la 22 noaptea te injura? Lamureste cu ea fii direct daca zici ca va tineti de mana si a zis sa lasi lucrurile de la sine ai putea cand o mai tii data viitoare de mana sa ii pui mana desupra fundului (impreuna cu mana ta), si sa te apropii usor sa vezi daca si ea face vreun gest sau te respinge. Toate cele bune.

| kaoma2008 a răspuns:

Trebuie sa incerci sa o saruti data viitoare. Bafta