| Andrei12345 a întrebat:

Nelamurire cu o fata?!

Salut, deci problema sta in felul urmator am iesit cu o fata, a ramas sa ne mai vedem etc. dar la vreo 4 zile dupa ce am iesit a incetat sa-mi mai raspunda nici la sms-uri, nici apeluri si nici pe facebook. Care sa fie treaba? Macar sa imi fi zis ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine sau ceva de genu si intelegeam, dar asa nu zice nimic. De vreo cateva zile o sun/trimit sms dar degeaba sad si am vazut ca e activa pe facebook cand o intreb eu, ea lasa commuri, like-uri... deci ma ignora, dar macar nu-mi zice sa o las in pace...

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Las-o tu în pace un timp și vezi dacă face vreo mișcare.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Te evita din motive numai de ea stiute, eu cred ca nu ai fost dupa asteptarile ei

| neutrino a răspuns:

Fata nu te place si prefera sa ignore insistenta ta.

| Dariusuu a răspuns:

Poate ai supărat-o cu ceva, dă-i pace o vreme să vezi dacă te caută dacă nu o uiți și gata. E plin de fete...

O zi frumoasă îți doresc.

| Cristiann25 a răspuns:

Daca o stresezi clar n-o sa-ti mai raspunda! Probabil a deranjat-o pe ea ceva sau nu te place! Succes pe mai departe!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Ce face ea e una din cele mai folosite si populare metode de a iti spune sa o lasi in pace. De ce trebuie sa iti spuna? Tie ti-ar palce sa auzi asa ceva? Ea vrea sa evite o situatie in care tu te-ai simti stanjenit..si tu in loc sa intelegi si sa apreciezi, o bati la cap. Nu mai fii insistent aiurea..nu te vrea!

| BlackOldSun a răspuns:

Ei asta e chestia! atunci cand ai iesit cu ea ti-a dat niste teste subtile de personalitate sa vada ''din ce esti facut'' si tu sigur ai cazut testul pentru nu ti ai dat seama de asta si te-a ''descalificat''! ar fi multe de discutat in tema asta!

| madalinamadu a răspuns:

Probabil ca nu te place si te evita numai ca sa nu iti spuna asta direct...

| stronzzo a răspuns:

Cu siguranta nu are nici un interes pentru tine!,Tu esti interesat, deci faci rolul tau, ea nu!, dai jet, nu te vrea cu siguranta.