Cind ei ii este rau ea alerga repede la tine si se plinge intr-un fel, dar tu inca speri ca poate sa fie ceva serios bla bla bla. Nimic serios cind esti o perna in care oricine poate sa vina si sa plinga...
Se poate sa ai dreptate, dar vreau sa iti amintesc, ca a fost joia dinaintea "plangerii" in care ne-am vazut si a fost totul ok, adica am fost la o inghetata, am ras, ne-am simtit bine. si asta dupa o vreme in care nu am prea vorbit. De asta ma gandesc ca e posibil sa vrea si ea ceva.
Oricum imi place raspunsul tau, e cel ce ar trebui sa il adpot dar ma tem sa cred asta, m-am indragostit ca un prost
Se mai întâmplă
Nu ar trebui sa o parasesti doar pentru ca ti-a spus sa nu intindem coarda, afost putin ingrijorata din cauza parintilor
Probabil nu m-am facut inteles. noi suntem despartiti putin inainte de Paste. Daca citesti mai sus, o sa vezi ca nu am vorbit o vreme, doar sec atunci cand o cautam eu. Asta inseamna ca, de la Paste nu am prea discutat, dar acum joi i-am scris sa ne vedem si a fost de acord. Si ieri ne-am vazut.
Dar nu inteleg ce vrea...