| Raymiiiii a întrebat:

NEVOIE DE SFAT URGENT! Prima data cititi aici : http://www.TPU.ro/......-parintii/
Acea fata vine peste 2 saptamani la mine in oras, i-am spus ca m-am indragostit de ea si ea a spus la fel, dar totusi cand vine va sta la o strada de mine, si va veni si in vacantele urmatoare dar in rest va sta la Cluj, si eu chiar nu stiu ce sa fac sa ramane a mea, eu la 18 merg si ma stabilesc in Cluj si vreau sa continui o relatie cu ea dar ce sa fac daca o fura altul pana atunci? Sfat urgent va rog. ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Gtta ti'am rasp sh sper ca ti'am fost de ajutor:*:*

| SociallyDepressed a răspuns:

Pana la 18 ani mai ai.
Tine legatura cu ea pana atunci...Nu te speria ca poate o "fura" altul ca poate si pe tine o sa te "fure" una.Ai doar 14 ani.Esti la varsta la care sentimentele se schimba de pe o zi pe alta.

| SunnyFlame a răspuns:

Ooo.pna la 18 ani mai ai.am inteles ca ai 14 ani.pai sti cum se zice ochii care nu se vad se uita`n totdeauna...o fi prima ta iubire.da nu ultima stai linistit ca o sa gasesti o alta fata care sa fie langa tine.nu cred sa rezisti att timp fara ea.cu siguranta o sa placi alte fete deci in concluzie.mai bine da`i pace cu relatia asta ...nu zic sa nu vb de loc.macar prieteni sa ramaneti.

| adelynaa a răspuns:

Heloooo! ai 14 ani ea 12 laughing sunteti micutzi ink laughing
o sa vezi la 18 ani ca o uiti laughing sau si mai repede
pan at ce sa zic vorbeste cu ea si cand merge in turda in vacanta va vedeti si mai vi si uh in cluj si va vedeti ca doamne iarta-ma nu'i departe cluju de turdalaughing intr'o jumate de ora esti in cluj.ca eu atata fac din cluj in turda ( in cluj stau si eu )laughing... asa vb deparca is 100 de km intre voi... si ti'am spus suntenti micutzi abia la inceput... o sa vezi mai incolo ce-ti rezerva viata.
baftalaughing

| Jαne a răspuns:

Fa-ti o laba

| cryss_7938 a răspuns:

Spune-i sentimentele tale sh roag-o sa iti spuna daca si ea simte la fel pentru tine

dar totusi e o distanta mare
gandeste pentru prezent nu viitor :X
nu stie nimeni ce va fi peste 4 ani

succes sper sa fiti impreuna :X

| ιмσvιnaвιL a răspuns:

Poi sincer nu stiu ce sa-ti spun dar cred ca ar fi bine sa discuti cu ea si sa ii spui tot ce simti si poate o convingi si pe ea dar si pe parintii ei sa se mute in Turda, (dar nu cred ca va fi posibil)...altceva nu stiu ce sa-ti mai zic, sper sa te ajute ce ty-am zis. Bafta!happy

| AdelinaPaula a răspuns:

Si eu sunt din Turda.
laughing

| KaRioKa a răspuns:

Tine-o in lesa, o sa vezi, o sa ai control asupra ei, pana atunci invata sa sa se aseze cand ii zici ''sezi fetita''

| alina_4449 a răspuns:

Mergi dupa ea daca vreik sa ramai impreuna cu ea.da-i voie inimi ca sa-ti porunceasca ce vrea casa faca.si ai grija ce doresti.