anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici 2 saptamani nu au trecut si,din cate am aflat, fostul si-a petrecut revelionul cu alta...si de la rev e la ea acasa, deci a dormit cu ea.Probabil parintii ei nu sunt acasa si de-aia isi permit amandoi. Aseara si-au pus amandoi poza pe facebook in care el o tinea in brate si si-au pus la status ca sunt intr-o relatie. Sunt foarte deprimata si ma doare. Dupa 4 ani jumate de relatie sa faca asa? Am facut foarte multe lucruri pentru el si cel mai dureros e ca l-am iubit sincer, mereu cand ne certam, eu il cautam. Acum stau si ma gandesc ca oare cum se simte cand stau la masa? cand se uita la un film? cum e cand doarme cu ea? nici nu imi vine sa cred...

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti pare rau dupa el, din cate se pare.Lasa-l in legea lui. Poate ca e mai bine ca v-ati despartit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cîți ani ai? Dar el? Mersi.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu 22, el 27

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc Georgiana pentru răspuns, o zi frumoasă.

| Emilian65 a răspuns:

Daca tu nu i-ai oferit ce ti-a cerut, el si-a gasit alta care-i ofera tacamul complet.

| SkyPilot a răspuns:

Daca intre voi lucrurile s-au terminat, nu vad care e problema. Viata merge inainte. Ar trebui sa iti vezi si tu de viata ta si sa nu te mai uiti in urma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai spus; FOSTUL? pai asta e si ASA SA RAMANA.fiindca chiar daca reinnozi relatia, nodul ramane.si nu e bine.

| e1xtz a răspuns:

Nu este prima oara cand povestesti.
Daca este cum relatezi tu, s-a intamplat sa iubesti pe cine nu te-a meritat, si mai bine ca scapi de el.
Chiar daca doare, nu este imposibil sa ne atasam si sa iubim jigodii ce nu ne merita nici zambetul.
Daca ajuta cu ceva multi am trecut prin
deceptii asemanatoare, si o sa treaca, mai devreme sau mai tarziu... depinde si de tine

Răspuns utilizator avertizat
| corhaz a răspuns:

Tu ai fost iubita lui dar el nu a fost iubitul tau.nu crede toate minciunile care ti le-a spus.iti spun eu in calitate de barbat ca noi putem sta cu o femeie ani fara sa o iubim.

| Idontcare69 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el despre asta, sa clarificati lucrurile. Nu are nimic daca v-ati despartit, asta nu e motiv sa nu il mai bagi in seama! Asa ca da-i un mesaj si intreaba-l cum poate sa iti faca una ca asta, daca el a simtit ceva cat ati fost 4 ani impreuna, daca el chiar tine la fata aia cu care e acum. Fi infiferenta cu sentimentele tale, cu ceea ce gandesti, pur si simplu fa ceea ce iti doresti fara sa iti pese. In concluzie, daca vrei sa afli raspunsul la intrebarile tale, vorbeste cu el; macar pentru ultima data!
Daca ramane cu ea, uita-l! Sunt si alti baieti pe lumea asta :*. Bafta big grin!