| AlexAlex16 a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep. Acu` doua saptamani am intalnit o fata la liceu, am facut cunostinta si am vorbit. Cam in fiecare zi ma plimbam prin fata clasei ei ca sa ma intalnesc cu ea. A trecut ce-a trecut si am aflat ca nu vrea sa fie cu mine. Sunt foarte trist pentru ca tot timpul ma gandeam si ma gandesc la ea si ea vorbea in asa fel de parca vroia sa fie cu mine dar m-am inselat. 2 amici din fata blocului de la mine sau mutat in S. u. A iar eu nu mai am practic nici un prieten pentru ca liceul este departe fata de unde stau si cu ce-i de acolo nu am relatii in afara cursurilor. Tot ce fac este sa ma scol dim. ma duc la scoala, vin acasa si imi pierd ziua in fata calculatorului, tv s. a. m. d... simt ca ma doare ceva in suflet, ca nu mai am pentru ce sa traiesc si senzatia ca nu am nici un prieten si sunt singur iar fata la care ma gandesc tot timpul ma evita ma face foarte deprimat. In fiecare zi ma gandeam ca exista un Dumnezeu sau cineva care este langa tine fara sa stii dar toate rugaciunile lacrimile si sperantele cae mi-am pus in el nu au fost de folos./ Nimic nu ma mai face fericit si cateodata ma gandesc de ce mai sunt eu aici fara sa vreau.Am incercat sa ma duc la psihologul scolii dar din pacate este o slabanoaga care nu stie nici macar ca elevii fac misto de ea. Imi poate da cineva un sfat sau un motiv pentru ca sa ma simt fericit sau iubit?

5 răspunsuri:
| CarmenR a răspuns:

Prieteni iti poti face. Trebuie doar sa gasesti persoane cu aceleasi afinitati ca si tine. Iar fata de care iti place nu e singura fata de pe lume. E dureros, asa e, ca ea nu iti raspunde la sentimente, dar casca ochii bine in jurul tau, s-ar putea sa existe o fata care tine la tine in tacere sau te place, dar tu nu ai observat asta pentru ca esti prea concentrat pe cealalta tipa. In al doilea rand, nu e o idee deloc rea sa mergi la psihologul scolii, chiar daca e o slabanoaga de care isi bat oti joc. S-ar putea sa descoperi o persoana minunata sub acest invelis care te poate ajuta si indruma. Aparentele inseala de multe ori. Fi tare! Dupa furtuna, va veni si soarele pe strada ta, dar si tu trebuie sa iti doresti asta. P. S. Mie imi e dor de momentele cand ma plictiseam pe acasa, acum asta e un lux, asa ca profita din plin.

| eme a răspuns:

Chiar daca acum treci prin momente dificile nu trebuie sa-ti pierzi speranta ca totul va fi bine. fata aceea nu merita atentie atata timp cat nu ofera.sunt foarte multe fete in liceu care cu siguranta ar vrea sa fie cu tine.In legatura cu prietenii.incearca sa-ti faci altii, chiar daca esti departe de colegi, apropiete de ei. ii pozi vizita la sfarsitul saptamanii, puteti sa dormiti unii la altii.sunt multe posibilitati.numai ca trebuie putin curaj si incredere in tine.Fiecare avem un rost pe aceasta lume, chiar daca trecem prin clipe grele.trebuie sa privesti cu optimism lucrurile, sa mergi inainte si nu te da niciodata batut.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cred foarte bine. am trcut prin aceste momente si nca mai trec, dar persoana cu pricina e ciear cu mine in clasa, ne privim in ochi dar nici unul nu zice nimic nici eu nu stiu ce sa fac.
tar cu prieteni o duc bine am multi prieteni dar majoritatea sunt falsi.

| Trickkk a răspuns:

Du-te la psihologu scolii, chiar daca faceti misto de ea, tot are o scoala nu degeaba e psiholog