| Mihai_3714 a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep. Acu` doua saptamani am intalnit o fata la liceu, am facut cunostinta si am vorbit. Cam in fiecare zi ma plimbam prin fata clasei ei ca sa ma intalnesc cu ea. A trecut ce-a trecut si am aflat ca nu vrea sa fie cu mine. Sunt foarte trist pentru ca tot timpul ma gandeam si ma gandesc la ea si ea vorbea in asa fel de parca vroia sa fie cu mine dar m-am inselat. 2 amici din fata blocului de la mine sau mutat in S. u. A iar eu nu mai am practic nici un prieten pentru ca liceul este departe fata de unde stau si cu ce-i de acolo nu am relatii in afara cursurilor. Tot ce fac este sa ma scol dim. ma duc la scoala, vin acasa si imi pierd ziua in fata calculatorului, tv s. a. m. d... simt ca ma doare ceva in suflet, ca nu mai am pentru ce sa traiesc si senzatia ca nu am nici un prieten si sunt singur iar fata la care ma gandesc tot timpul ma evita ma face foarte deprimat. In fiecare zi ma gandeam ca exista un Dumnezeu sau cineva care este langa tine fara sa stii dar toate rugaciunile, lacrimile si sperantele cae mi-am pus in el nu au fost de folos. Nimic nu ma mai face fericit si cateodata ma gandesc de ce mai sunt eu aici fara sa vreau.Am incercat sa ma duc la psihologul scolii dar din pacate este o slabanoaga care nu stie nici macar ca elevii fac misto de ea. Imi poate da cineva un sfat sau un motiv pentru ca sa ma simt fericit sau iubit?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu trebuie sa incepi sa socializezi cu lumea si cu cateva persoane pe care le vezi mai des...gen faceti cunostinta, iesiti undeva etc.
Fericirea o sa vina la tine atunci cand nu o sa iti dai seama si cand te astepti mai putin. Iubirea la timpul ei. Incearca sa nu te mai gandesti la fata aceea pentru ca sunt multe altele pe lume si sunt sigur ca vei gasi o fata speciala pentru tine. Gandeste pozitiv si uita de trecut, viitorul conteaza mai mult.winking

| krysu a răspuns:

Buna! e clar ca acelei fete ii place sa se joace cu tine, incearca sa-ti faci noi prieteni, ZAMBESTE VIATA MERITA TRAITA cu bune cu rele, gandeste-te la atatia oameni sunt bolnavi si care ar vrea sa fie in locul tau sa traiasca... ia-ti un catellove struckbatting eyelashes sunt niste ingerasiiiilove struck te pup dulce si sper ca te-am ajutat macar un piclove struck >:d< fundita?blushing

| marsy a răspuns:

Exista momente cind omul se simte vinovat si pur si simplu nu intelege de ce traieste! Intradevar cauza deprimarii tale este trairea unei dezamagiri(cazul fetei) si singuratatea-- faptul ca nu ai prieteni si te plictisesti! De psiholog ai vea mare nevoie! Incearca sa realizezi de ce traiesti pe acest pamint! Gindeste-te la momentele frumoase pe care cu siguranta le-ai avut in trecut! Si sa stii ca intotdeauna exista o rezolvare pn toate! Pur si simplu enevoie de un piculet de timp! Nu as vrea sa fii deprimat deloc, eu te inteleg! Vorbeste si cu parintii tai! Mai stai prin preajma lor!