| AlexAlex16 a întrebat:

Nici nu stiu cu ce sa incep. Acu` doua saptamani am intalnit o fata la liceu, am facut cunostinta si am vorbit. Cam in fiecare zi ma plimbam prin fata clasei ei ca sa ma intalnesc cu ea. A trecut ce-a trecut si am aflat ca nu vrea sa fie cu mine. Sunt foarte trist pentru ca tot timpul ma gandeam si ma gandesc la ea si ea vorbea in asa fel de parca vroia sa fie cu mine dar m-am inselat. 2 amici din fata blocului de la mine sau mutat in S. u. A iar eu nu mai am practic nici un prieten pentru ca liceul este departe fata de unde stau si cu ce-i de acolo nu am relatii in afara cursurilor. Tot ce fac este sa ma scol dim. ma duc la scoala, vin acasa si imi pierd ziua in fata calculatorului, tv s. a. m. d... simt ca ma doare ceva in suflet, ca nu mai am pentru ce sa traiesc si senzatia ca nu am nici un prieten si sunt singur iar fata la care ma gandesc tot timpul ma evita ma face foarte deprimat. In fiecare zi ma gandeam ca exista un Dumnezeu sau cineva care este langa tine fara sa stii dar toate rugaciunile lacrimile si sperantele cae mi-am pus in el nu au fost de folos. Nimic nu ma mai face fericit si cateodata ma gandesc de ce mai sunt eu aici fara sa vreau.Am incercat sa ma duc la psihologul scolii dar din pacate este o slabanoaga care nu stie nici macar ca elevii fac misto de ea. Imi poate da cineva un sfat sau un motiv pentru ca sa ma simt fericit sau iubit?

1 răspuns:
| alexandra0000009 a răspuns:

Poate ar trebui sa te duci la parinti tai (mama)si orice om are cineva pe care il iubeste si este iubit doar ca nu ai gasit persoana potrivita nu iti pierde increderea!