Este doar invidia, ca unii au...si tu nu ai.
Toate la timpul lor!
Observa-i si fa ceea ce fac si ei, ca sa obtii si tu, aceeasi atentie.
Ai 16 ani, deocamdata relatiile sunt o joaca. Urmeaza niste schimbari in urmatorii 2-3 ani, apoi vei vedea ce vrei.
Legat de saruturi, nu esti singurul. Si eu ma plictiseam in timpul lor, mi se pareau mai mult pentru fete. Chiar le evitam, atat de indiferente imi erau.
Partea misto la relatii este sa ai cu cine vorbi. Cel putin, eu asta apreciez. Sex nu vrem toti zilnic, poate fi chiar plictisitor, uneori e prea mult deranj.
Deci... Iti inteleg atitudinea, la fel am fost si eu (acum peste 10 ani). Toate se indreapta in timp. Unii au chef de sex, saruturi, relatii, gagici peste gagici, de la 14 ani. Altii, nici la 18 n-au rabdare cu ele.
Te sfatuiesc sa ramai mereu printre fete, sa te inveti cu gandirea lor, sa mai pui mana pe "ceva", in timp vei primi si sex fara sa faci nimic. Socializeaza cu ele.
Daca o fata vrea relatie cu tine, nu te gandi ca nu vei mai avea timp de nimic. Va fi ca un prieten, va vedeti o data pe zi, poti sa nu te vezi cu ea cateva zile... Nu e nimic cu sila.
Ești la început de drum, experienta o vei câștiga în timp și din refuzuri vei învața câte ceva, în timp o sa ți faci și relație, la vârsta asta abia începi sa experimentezi
Ai 16 ani, nu 40. La varsta asta majoritatea "relatiilor" tin 2-3 saptamani. O luna e deja relatie de lunga durata. Distreaza-te cu prietenii, fa sport, gaseste un domeniu care te pasioneaza, mergi cu prietenii la munte/mare. Relatiile o sa vina cand o sa fie timpul lor. Ai sarutat o fata si nu ti-a placut - asta este, se mai intampla. Treci mai departe si cand o sa gasesti persoana potrivita o sa vina de la sine.
Ai 16 ani ca mine, deci eu nu am avut iubita niciodata, dar eu am timpul si rabdare, trebuie sa faci ca mine, adica mai esti minor, cu rabdare si timpul, iti va iesi o fata in calea ta, pe care o sa te indragostesti de persoana potrivita pentru tine.
Si eu candva am fost indragostit de o persoana, dar am primit fz de la ea, pentru ca nu m-a placut, asta e, merg mai departe.