Fa-ti curaj sa vorbesti cu ea. ai totul de castigat si nimic de pierdut deoarece vei suferi in mod egal cand alt baiat se va da la ea si se va comb sau cand aceasta te va refuza. asa ca mai bine incerci sa vb cu ea sa i spui ce simti pentru ea ca o placi ca ai vrea sa fi impreuna cu ea si daca ea simte acelasi lucru pentru tine. desigur intr-un mod mai romatin sa fi doar tu cu ea sa o iei de mana sa stai fata in fata cu ea si sa te uiti in ochii ei. curaj curaj curaj. hai bafta sper sa iti mearga bine cu fata asta daca ti pe bune la ea
Nu o ignora atunci cand te priveste sau te baga in seama, pentru ca e posibil sa interpreteze gresit. Fetele nu prea au curajul sa faca primul pas. Deci probabil asteapta sa il faci tu. Prima oara e mai greu. Dupa aceea prinzi curaj . Invit-o undeva, sau daca e mai timida e posibil sa nu iasa nimic la prima intalnire ( nu ma refer la saruturi sau ceva de genul. ) Mergeti prin parc sau intr-un loc mai retras, unde poti vorbii cu ea fara sa va incomodeze alte persoane. Baftaaa
Mersi , Dar s-a terminat...nu mi-a iesit nimic, nu mi-a oferit nici macar o sansa... si cel mai reu e ca nu mi-a zis ea in fata, mi-a zis prin alte persoane , oricum stii cum e la final. Ramai cu un gust amar, si parca am prins si o oarecare scarba pe ea. Mai bine las timpul sa le rezolve pe toate.
Nu te merita. E ceva de genul cum a fost in cazul meu. Incerca sa uiti de ea :* Nu e usor dar... vorba ta, timpul le rezolva pe toate :*
Inciar ca sa vorbesti cu ea, apoi invit-o in oras.
Daca totusi iti zimbeste si te ciupeste asta inseamna ceva.
Fa primul pas.
Arata-i ca esti increzut in tine.
si nu te fa ca noi vezi cind trece pe linga tine ca e urit in partea ta.
Daca o sa faci tu primul pas o sa reusesti!
Buna,eu cred ca ea asteapta sa faci tu primul pas,insa ia-o mai usor incepe cu lucruri simple:un compliment, o floare o invitatie si tot asa, poate te place si ea si de obicei fetele nu prea au curaj sa spuna ce simt... bafta