anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu știu cum să încep, am 20 de ani împlinesc 21 in 4 luni. Ideea e că vreau să îmi incep viața sexuala dar mie frică, deoarece consider ca am nevoie de o persoană de încredere pentru a face acest pas nu neapărat de o relație. Doar să imi transmită încredere persoana respectivă. Încă nu am găsit-o si mă tem că voi rămâne singură. Toate prietenele mele și-au început viața sexuală, și îmi tot dau detalii, că vai ce bine e, că vai ce bine mă simt, că o sa văd eu când o să mi se întâmple și mie etc. Cred că m-a dezamăgit și faptul că de câte ori îmi plăcea de cineva, sau aveam un crush pe cineva acea persoană nu simțea la fel. Și vă dați seama că nu o sa mă culc cu cineva care nu îmi provoacă nimic. Nu o să o fac de dragul de a face. Deci, ce am de făcut? Să aștept până la adânci bătrâneți? Am o foarte mare dilemă.

41 răspunsuri:
| Holiday a răspuns (pentru RAY):

Deci ala cu urechile alea mari de l-ai dat exemplu inseamna majoritatea?!?

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Nu,dar persoana respectiva e urata pentru majoritatea, prima impresie este aspectul fizic doar nu o sa stai cu cineva care te degusta fizic, pana la urma pe ce subiect ne contrazicem?

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

"baieti cu super carcater nu atrag sexul opus"

De multe ori sub expresia asta, desi suna frumos, inseamna doar niste persoane complexate, timide, fara initiativa. Si ti-am mai spus si alta data, fetele/femeile nu asta isi doresc. Si pe buna dreptate.

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Nu conteaza ce isi doresc conteaza ce le atrage

| pixxie93 a răspuns (pentru RAY):

Ba nu e vrăjeală deloc. Gusturile sunt subiective! Pozele alea sunt 1/1000 Probabilitatea ca o femeie să fie atrasă de un asemenea bărbat e mică dar există. Lasă vrăjeală tu, dacă ți-au zis 5 din toată populația României când ți-au văzut poza că ești mai puțin frumos. Asta nu înseamnă că o să ți se spună toată viața.

| RAY a răspuns (pentru pixxie93):

Mi-au spus mai multe in fine, ce crezi ca va aparea daca stai cu cineva fata de care nu ai simtit atractie fizica prima oara? https://www.youtube.com/watch?v=vrn-bNTz4Hw

| pixxie93 a răspuns (pentru RAY):

Frate deja devin curioasă trimite mi o poză cu tine, să văd și eu. Nu avem cum sa avem toți aceiași părere. De tot spui ca mai multe ți -au zis că doamne ești mai puțin frumos. Promit să fiu sinceră, de fapt mereu sunt.

| Alex99999999 a răspuns:

Nu te a *** nimeni pana la 14 ani? nu cred.

| Alex99999999 a răspuns:

Hdhddh

| pixxie93 a răspuns (pentru Alex99999999):

Nu am de ce să te conving de nimic, vrei să crezi de bine. Dacă nu nu. happy Dar spun adevărul.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Holiday):

Tu ai recitit ce ai redactat?