| allynna17allynna a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep. Am o problema cu iubiul meu pe care nu o inteleg deloc. Aseara de exemplu am vorbit la telefon pe la 21:30, apoi pe la 22:10 cam asa l.am sunat eu si nu a mai raspuns toata noaptea. Stiam deja care este scuza lui ca "a adormit si nu a mai auzit telefonul". Si chestia asta s.a mai intamplat de cateva ori. Este posibil? Sa il sun de 30 de ori si sa nu il auda? Mi se pare cam cusuta cu ata alba.

12 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Poate il pune pe silentios cand vrea sa doarma thinking

| ByaKid a răspuns:

Cred ca exagerezi.Nu ai de unde sa stii ca telefonul lui nu era pe silentios.Keep calm totul e ok chiar daca uneori nu raspunde.Baietii nu-s roboti sa raspunda mereu la telefon.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca l ai sunat de 30 ori o fi crezut ca esti nebuna.

| allynna17allynna explică (pentru suntserios):

Santem impreuna de doi ani, imi stie si ii stiu tabieturile. Asa ca trebuia sa raspunda de la primele apeluri sau putea sa zica inainte ca vrea sa doarma. intelegi tu?

| Elly7890 a răspuns (pentru allynna17allynna):

Si la mine tot de 2 ani e relatiahappysi seara cand vb la o ora anume ora si imi vine mie sa il sun dupa nu stiu cat timp si nu raspunde inseamna ca a adormit si a dat telul pe silent sau ca e obosit de la munca(nu stiu cati ani are peretenul tau si u)eu una ma incredere si nu sun de 30 de ori ca nu e bine si nu imi sta in fire si barbatiilor nu le place controlul sunatul prea des si vb la fel de des!

| zbye a răspuns:

Sa zicem ca el a adormit pe la 22:30, iar tu l-ai sunat dupa 5-10-15-20 de minute, n-avea cum sa nu auda telefonul, pentru ca inca nu a intrat intr-un somn adanc. Concluzie : Trebuia sa auda telefonul.

| FR3DDY a răspuns:

Watch out! We have a overly attached girlfriend over here!

| sebysebyca a răspuns:

Si mie mi se pare! dai cu flit! diseara ce faci, iesim la un suc?

| allynna17allynna explică (pentru sebysebyca):

Nu.i assa? daca il dai tu, poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destule telefoane care in modul silentios pot fi setate sa nu vibreze, doar sa se aprinda putin...

| Elly7890 a răspuns:

Suna-l u de 30 de ori si iti da papucii, asa faceam si eu inainte si era gata gata sa se termine relatia! barbatii nu suporta stresul telefonului!

| allynna17allynna explică (pentru Elly7890):

Sa fie sanatos daca nu suporta stresul, nici eu nu suport sa fiu mintita. Puteas sa ma anunte ca se baga la somn si nu il mai deranjam, dar cum am zis si mai devreme, oricat de obosit ai fi, tot ai auzi telefonul.