Exact aceleasi preferinte le am si eu, in plus "o noapte pe marginea unui lac, uitandu-ma la stele si la luna" imi place sa fiu romantic si sa pun foarte mult suflet in relatie pentru a face fericita persoana respectiva. >:d< imi plac relatiile de durata, imi place o fata matura, romantica, care viseaza ca mine.
>
Cred ca ar fi potrivit sa zici si de unde esti Si bravo, ma bucur ca mai sunt persoane ca tine , ca m-am saturat sa vad doar superficiali si cu mai multe fete. Insa inca nu cred ca stii ce e aia iubire, avand in vedere ca ai o varsta foarte frageda. Asa, inca ceva, sa nu uit.Nu uita sa scrii de unde esti, ca asa degeaba.
ce frumos...
cam asa sunt si eu
uite...stiu ca e greu sa te gandesti ca nu ai un prieten si esti o fata pe care probabil si-ar dori-o multi baieti, iar altele ...au
eu iti doresc sa gasesti ce cauti , dar nu cauta pe internet, nuca nu cred in relatiile la distanta, dar e mult mai frumos cand ai persoana la care tii, langa tine
Buna intr-adevar esti o persoana speciala te felicit pentru acest lucru nici eu nu am gasit sufletul pereche inca dar cei drept sunt destul de tinar (15ani ). Te inteleg cum te simti dar intr-o buna zi vei gasi acea persoana speciala oricum ai destul timp la dispozitie
Esti comica. Pune intrebarea peste 30 de ani. Vei stii cam atunci si raspunsul.
Parca ar fi un anunt de pe matrimoniale(fara suparare), ai abia 16 ani, ce-i al tau e pus deoparte nu-ti fa griji si eu am 16 ani (peste putin timp fac 17) se pare ca tu cauti o relatie stabila...hmm eu sunt de parere sa stai linistita cativa ani daca ai o relatie stabila nu prea poti iesi prin oras cu fetele sa mergeti la agatat adica sa te distrezi trebuie sa iesi mai mult cu el sa stie ce faci... in fine. Eu una nu ma leg la cap fara sa ma doara am timp de relatii de-astea dupa 20 de ani cand ma voi gandi casatorie.
Toate cele bune:*
Buna, am citit ce ai scris mai sus si m am gandit ca as putea fi eu alesul, ai putea sa mi zici te rog de unde esti?
Nu prea am ce sa zic... esti la fel ca mine si cred ca asta spune tot...
:X
Remusopen întreabă: