anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep, dar am sa incerc ...la inceputul anului scolar 2010 2011 unui baiat acre e destul de popular ii placea de mine iar eu nu prea ii acordam importanta, si mi-a venit ideea sa profit de asta si sa ma comb cu el ca sa fiu si eu populara si avea si portofelul plinlaughing ca sa spun asa dupa am iesit impreuna vb mereu pe mess, si eu cum is ambitioasa am profitat de iubirea si increderea tuturor crying imi pare foarte rau acum, pentru ca eu is mai mica decat el cu 2 ani si lumea prin scola zicea ce faci ma esi cu un de a *-a si el se rusina logic si eu cateodata ca toate fetele vroia sa fiue cu el si numi vine sa cred ca din toate ma ales fix pe mine si intre timp m-am indragostit de el iar dupa un timp nu ia mai placut lui de mine nu stiu dc pentru ca spune ca am facut o greseala si ca nu trebuie si ca incearca sa ma uite dar nu poate si mi-a zis sa nu-i mai zis niciun cuvant in plus si i-am zis : ce zici de 2 si i-am zis cal urasc si dupa am mai vb cu el si neam mai intalnit si ieri afara cu pr jucam adev si provocare si am fost provocata sal sarut pe pr fostului si l-am sarutat french si pe obraz si ala s-a indragostit de mine si acum imi plc si de el si de fostul si ma simt asa ciudat pentru ca nu am mai simtit asta pentru nm si imi pare asa rau ca nm nu ma mai iubeste pentru ca am facut toate astea din ambitie crying, parca sunt prinsa intr-un bolovan si oceanu atlantic laughing doar ca fostul e oceanu atlantic crying... ce sa fac va rog ajutorr! crying funda +vot.

7 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

Uiteai-i pe amindoibig grin

| Andreea357 a răspuns:

Ms de sfaturi

| AdRiAn_9543 a răspuns:

Mai treci pe la orele de romana si lasa baietii, ai destul timp dupa facultate!

| Gstefan a răspuns:

"si mi-a venit ideea sa profit de asta si sa ma comb cu el ca sa fiu si eu populara si avea si portofelul plin"

M-ai are rost sa zic ca esti o curva si o zdreamta?

| Iuliana944 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa il uiti pe fost, si sa incepi o noua relatie cu asta de care iti place, incearca sa nu te mai gandesti la trecut doar la viitor, ca, daca tu inca mai tii la fostul si voi nu veti mai putea fi impreuna at nici tu nu ai sa mai poti fi intr-o rel cu nimeni mai mult de 1 luna, pentru ca inca te mai gandesti la ala.eu zic ca ar trebui sa iei totul de la capat si sa uiti tot ce sa int in trecut...big grin

| NewAccount a răspuns:

Combinate cu cel la care tii mai mult...si care iti aduce cele mai multe satisfactii

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Pai te sfatuiesc sa-l alegi pe cel care iti place, unde te indruma sufletul sa mergi, iar daca nu va merge aseapta tipul potrivit! Adica serios fiecare isi gaseste sufletul pereche la un moment dat tongue