Well, din cate mi-am dat eu seama, acele fete nu se iau de tine neaparat pentru defectele fizice, ci pentru ca esti cu 3 ani mai mare, iar baietii vor fi mereu mai interesati de tine decat de ele, asa ca ele incearca sa te denigreze in fata lor, ca sa isi arate ele "cojones"-urile sa zic asa.
Hey! Uite eu m''am nascut cu nasul normal dar m''am lovit o data si mi s''a facut o cocoasa...( acum aproape toti colegii mei rad de mine si spun chestii gen:''Da''ti nasul!'' ''Ti''ai luat nasul la purtare'' ''Unul dintre parintii tai a fost elefant'' etc. si chestiile astea dor dar chiar mi se rupe.Am invatat sa fac poze pe care sa le pot posta in anumite pozitii incat sa nu mi se obs nasul.Acum problema cu banii nu toti ne''am nascut din parinti campioni.Esti tu asa esti tu si asta este.Nu ii asculta! Priveste inainte si spera ca vei ajunge mai bine decat ele, ca sa ''le dai peste nas''. Mult succes:*
Buna! In primul rand vreau sa-ti spun sa nu te descurajezi! Gandeste-te ca nu multi au sansa sa ajunga intr-o tara straina Si eu mi-as dori sa pot sa ajung intr-o tara mai civilizata si sa am mai multi bani, sa-mi fac un viitor mai bun Eu am intrat la facultate in Olanda, insa neavand banii necesari am ramas aici. Mama lucreaza pe un salariu de 500 de lei lunar...crede-ma nu merita sa te intorci in Romania, nu ai pentru ce.
Fetele la 13 ani sunt imature si rautacioase chiar si aici in Rom...nu le baga in seama, esti mai mare si sunt sigura ca mai matura decat ele. Am tot auzit ca germanii sunt rautaciosi de fel, nu stiu daca e asa, dar daca acolo iti poti asigura un viitor mai bun, nu merita sa te intorci aici doar pentru ca niste copile de 13 ani ti-au spus ca ai nasul mare. Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta!
Cat despre timpul liber, daca esti o fire mai sportiva poti incerca sa mergi la un club sportiv sa practici volei, handball dansuri sau orice crezi ca ti-ar placea, sa nu mai fi nevoita sa stai in casa. In felul asta ai avea cu ce sa-ti umpli timpul. Nu baga in seama toate rautatile si mergi inainte orice ar fi! Multa bafta!